‘Garantia de futur’ serà el lema de la Conferència Política del PSIB-PSOE, avantsala del programa electoral per a les eleccions del 28 de maig

Ja han estat designats els coordinadors dels cinc eixos temàtics de la Conferència Política d’enguany, que són: Drets de les persones, Un territori per a viure, Unes illes amb futur, Economia per a les persones i Una administració propera i accessible

El PSIB-PSOE posa en marxa la Conferència Política amb la publicació del lema, que serà ‘Garantia de futur’, i la designació dels coordinadors dels eixos temàtics, encarregats de la redacció del document marc.

El document marc serà la proposta que el partit obrirà a les agrupacions locals i la societat civil, perquè l’enriqueixin amb les seves propostes, i que anticiparà el programa electoral per revalidar les majories progressistes el 28 de maig.

“Volem garantir un futur de progrés i blindatge de drets i conquesta de nous per a la ciutadania de les Illes Balears”, ha explicat el coordinador global de la Conferència Política, el secretari d’Idees i Projecte Polític del PSIB-PSOE, Iago Negueruela.

S’incorporen a l’equip de la Conferència Política del PSIB-PSOE persones de dins i de fora del partit, especialistes totes elles en les temàtiques que centraran el document marc de la Conferència Política i el futur programa electoral del partit. Cal recordar que aquests eixos són: Drets de les persones, Un territori per a viure, Unes illes amb futur, Economia per a les persones i Una administració propera i accessible.

Negueruela ha destacat la importància de “processos participatius d’anàlisi i escolta” com aquest, que el PSIB-PSOE repeteix per tercera ocasió, després de les campanyes de 2015 i 2019, i que tan bons resultats varen donar, no només al partit sinó a la nostra Comunitat Autònoma, amb la posada en marxa de polítiques pioneres en matèria d’Igualtat, Memòria Històrica, Habitatge, Salut, Educació, Mobilitat i Sostenibilitat, entre d’altres.

“Ens tornam a obrir a la societat per escoltar les seves principals reivindicacions, conscients que no hi ha cap altre partit com el nostre, bolcat 100% en fer política útil i en resoldre els problemes reals de la ciutadania”, ha emfasitzat Negueruela.

El també conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern ha recordat, alhora, que el PSIB-PSOE és el partit “més ben preparat per fer front als principals reptes que tenim al davant, i que compta amb els millors equips humans i les millors idees perquè les Illes Balears consolidin la transformació social que vàrem arrencar el 2015, i que avui ja és imparable”.

Què és la Conferència Política del PSIB-PSOE?

La Conferència Política del PSIB-PSOE és un organisme del partit al qual se li dona potestat per elaborar el programa electoral i que incorpora aportacions externes després d’un procés d’anàlisi i propostes internes i externes.

Durant un mes i mig, el document marc elaborat pels coordinadors de la Conferència Política rebrà aportacions de les agrupacions socialistes locals i també externes de la societat civil, que es recolliran en un seguit de reunions de treball amb entitats, col·lectius i particulars, però també d’actes sectorials que s’obriran al públic general i que s’anunciaran en els pròxims dies.

L’acte central de la Conferència Política del PSIB-PSOE serà els dies 25 i 26 de març.

Comments are closed