Josep Marí Ribas ha estat elegit vicepresident primer de la FELIB

9 batles i batlesses socialistes formaran part de la Comissió Permanent de l’entitat, que agrupa representants de tots els municipis de les Illes i consells insulars

El batle socialista de Sant Josep de sa Taiala, Josep Marí Ribas “Agustinet” ha estat elegit vicepresident primer de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), que ha reunit avui l’Assemblea General per elegir la Comissió Permanent per a la legislatura 2019-2023, que presidirà el batle de Costitx, Toni Salas.

A més de Marí Ribas, formaran part de la Comissió Permanent de la federació, vuit batles i batlesses socialistes més: Héctor Pons (Maó), Virgili Moreno (Inca), Bàrbara Rebassa (Alcúdia), Natàlia Troya (Son Servera), Rafel Ruiz (Eivissa), Maria Antònia Mulet (Algaida), Toni Marí (Puigpunyent) i Xisco Ametller (Es Mercadal).

Així mateix, el batle d’Inca, Virgili Moreno, ha estat elegit per representar la FELIB a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), de la qual en forma part, i que es reunirà demà.

La FELIB és l’entitat encarregada d’agrupar els municipis i consells insulars de les Balears per vetllar pels interessos comuns. L’Assemblea General està formada per tots els batles i batlesses de les illes, com també del president i presidentes dels consells insulars.

Comments are closed