Rodríguez: ”Marga Prohens hauria de deixar clar quina és la seva postura davant la implosió del PP i explicar si donarà suport a Ayuso o a Casado

El portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez, ha insistit que els socialistes estam per allò que és urgent: centrats en resoldre els problemes de la ciutadania i consolidar la recuperació econòmica

El portaveu del PSIB-PSOE, Alfonso Rodríguez, ha demanat a la presidenta del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens, quina és la seva postura davant la crisi interna del partit, generada per un presumpte cas de corrupció i espionatge que involucren al president del Partit Popular, Pablo Casado, i a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

D’aquesta manera, Rodríguez ha expressat que “Marga Prohens hauria de deixar clar quina és la seva postura davant la implosió del Partit Popular nacional i explicar si donarà suport a Ayuso o a Casado”, i hi ha afegit que “Prohens tindrà una opinió formada sobre aquest assumpte i hauria d’explicar si continua defensat a Ayuso o ara defesa a Casado i per què”.

Així, el portaveu socialista ha incidit que “la implosió del Partit Popular en l’àmbit nacional està generant inestabilitat política als llocs on governen i també està afectat en la seva activitat com oposició, ja que perjudiquen l’interès general dels ciutadans i ciutadanes”.

No obstant això, Rodríguez ha insistit que “els socialistes estam aquí i en tots els llocs on governam amb allò que és urgent i centrats en resoldre els problemes de la ciutadania i consolidar la reactivació econòmica tan necessària”. També, el socialista ha aprofitat per dir que “és l’evidència de dos models, la implosió o l’estabilitat”.

A més a més, el portaveu socialista ha  exposat que “les acusacions d’espionatge i corrupció no són cap novetat al Partit Popular, les hi va haver amb Aznar i Rajoy, amb Gallardón i Aguirre i ara, amb Pablo Casado”. “Sembla que el Partit Popular encara no ha acabat de netejar els casos de corrupció al seu partit i que la famosa regeneració no ha arribat amb el relleu generacional”, ha conclòs Rodríguez.

Comments are closed