Francina Armengol: “Josep Marí ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”

La Secretària General dels Socialistes de les Illes Balears ha fet costat als caps de llista al Consell d’Eivissa, al Parlament i als municipis de l’illa en un acte multitudinari a l’auditori de Caló de s’Oli

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha demanat el màxim suport per a Josep Marí Ribas ‘Agustinet’ en el seu acte de presentació com a candidat a la presidència del Consell d’Eivissa i ha assegurat que és “la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa”.

“Josep Mari Ribas ‘Agustinet’ és la persona que necessita com a president l’illa d’Eivissa, perquè és una gran persona, un polític compromès amb els eivissencs i eivissenques, que revoluciona amb les polítiques que duu a terme i que és capaç de somiar i d’executar els somnis”, ha ressaltat Armengol davant d’un auditori ple a vessar de gent que no s’ha volgut perdre l’acte de presentació dels cinc candidats als municipis, del candidat a la institució insular i de la candidata al Parlament.

En aquest sentit, la socialista també ha comparat dos models de fer política, contraposant la manera de fer dels socialistes i la manera de fer del PP.  “Els socialistes som gent coherent, seriosa, rigorosa i honesta, que compleix amb la paraula donada, mentre que el PP governa només per la cadira i no té gens de credibilitat”.

“Algú sap per què vol seguir governant Vicent Marí?” s’ha demanat la socialista, abans de recordar que l’actual president del Consell d’Eivissa no ha exercit les competències en polítiques socials que pertoquen a la institució insular. També ha criticat que Marí hagi “demanat contínuament la competència de promoció turística per acabar fent un vídeo que torna a col·locar el PP amb la corrupció i a embrutar el nom de la institució”.

Armengol també ha tengut paraules recordar que “només hi ha un govern que inverteix i invertirà en salut”, i que és el que té socialistes al capdavant. “Fa vuit anys veníem d’una majoria absoluta del PP i pagàvem per la targeta sanitària, els centres de salut estaven tancats els horabaixes i es varen acomiadar 400 professionals sanitaris només a Eivissa”.

Per la seva banda, el candidat a la presidència del Consell Insular d’Eivissa, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, s’ha compromès “a treballar de manera honesta per a la gent d’Eivissa”.  

En aquest sentit, el candidat s’ha compromès que, després de quatre anys “en blanc” amb Vicent Marí, “posarem el Consell Insular a treballar en favor dels problemes de l’habitatge, que és el principal a la nostra illa” i també a “recuperar la gestió de les residències, que l’actual equip de govern s’ha negat a assumir”.

També, el socialista ha remarcat que amb ell al capdavant, el Consell d’Eivissa, tornarà a defensar una gestió del territori “sostenible i avançar en la competència de l’aigua i en una gestió dels residus encaminada a reduir, a reciclar i a reutilitzar”.

  

CAPS DE LLISTA AL CONSELL, AL PARLAMENT I ALS MUNICIPIS 

Consell d’Eivissa: Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’

Parlament de les Illes Balears: Pilar Costa

Eivissa: Rafa Ruiz

Sant Josep de sa Talaia: Ángel Luis Guerrero

Santa Eulària des Riu: Ramon Roca

Sant Antoni de Portmany: Antonio Lorenzo

Sant Joan de Labritja: Javier Marí

Comments are closed