Alícia Homs demana una mobilització màxima “amb il·lusió i amb el cap ben alt”.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha desitjat que tothom voti lliurement “per continuar progressant i avançant”.

La candidata del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Alícia Homs, ha votat a les 10 hores al CEIP Miquel Porcel de Palma, on ha assegurat que estam davant “unes eleccions crucials”, per la qual cosa ha animat a tota la ciutadania d’aquesta terra a votar perquè “són 5 minuts per fer-ho i millor anar-hi que penedir-se demà”.

Homs ha defensat que “si volem apostar per l’Europa igualitària, feminista, verda, que posi a les persones al centre, tothom ha d’anar a votar amb il·lusió i amb el cap ben alt”.

Finalment, la candidata socialista ha agraït a totes les persones que fan possible aquesta jornada electoral, des dels servidors públics, als ciutadans i ciutadanes que estan a les meses electorals, i especialment als apoderats i interventors del Partit Socialista.

Per part seva, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha desitjat “que participi moltíssima gent i que tothom exerceixi el seu dret a vot, perquè les eleccions europees són fonamentals”.

Precisament, la dirigent socialista ha recordat que el 70% de la legislació espanyola depèn del que decideix el Parlament Europeu, per la qual cosa “en unes eleccions de vital importància el que desig és que tothom voti lliurement i que puguem continuar progressant i avançant”.

Armengol ha votat al voltant de les 11 hores al Col·legi Sant Felip Neri de Palma. Allà també ha traslladat el seu agraïment a tota la gent que fa possible que la jornada electoral es desenvolupi amb total normalitat.

Tant la candidata com la secretària general faran el seguiment dels resultats, avui vespre, des de la seu socialista del carrer Miracle de Palma.

Comments are closed