Alícia Homs es compromet a defensar els drets dels treballadors afectats per la fallida de Thomas Cook davant Europa

Els socialistes europeus crearan un grup de seguiment coordinat amb el Govern d’Espanya per pal·liar i minimitzar els efectes de la caiguda de la companyia britànica

L’eurodiputada del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Alícia Homs, s’ha compromès a defensar els drets dels treballadors afectats per la fallida de Thomas Cook davant Europa.

Així ho ha avançat la socialista, que juntament amb altres eurodiputats i eurodiputades del Grup Socialista, posaran en marxa un grup de seguiment de les conseqüències que pot tenir la caiguda de la companyia britànica, en contacte permanent amb el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç i el Ministeri de Treball.

L’objectiu del grup de seguiment serà defensar, també des de l’àmbit europeu, els drets de totes les persones afectades, no només dels turistes, sinó també dels treballadors i treballadores.

Balears és la segona comunitat més afectada per la companyia britànica, després de Canàries, per la qual cosa els socialistes consideren fonamental fer un seguiment i posar en marxa les mesures necessàries per pal·liar les possibles conseqüències, des de totes les administracions.

Comments are closed