Alícia Homs insta a la UE a “posar-se les piles” i trobar solucions comunes a un problema global com és la fallida de Thomas Cook

Durant una intervenció al ple del Parlament Europeu, l’eurodiputada socialista ha celebrat la ràpida actuació del Govern d’Espanya i del Govern de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la caiguda del touroperador

L’eurodiputada del PSIB-PSOE, Alícia Homs, ha instat a la Unió Europea a “posar-se les piles” i “trobar solucions comunes a problemes que també són comuns”, en relació amb la caiguda de Thomas Cook.

Segons ha lamentat Homs “per desgràcia la fallida del touroperador no només ha afectat a Espanya i no tots els estats tenen la mateixa capacitat econòmica per fer front a aquesta situació”, per la qual cosa “necessitam solucions compartides que ajudin a demostrar el valor afegit del projecte europeu”.

Durant una intervenció al ple del Parlament Europeu, Homs ha constatat com la fallida de Thomas Cook “ha ocasionat greus conseqüències per al sector turístic a Europa i especialment, a Espanya, amb especial atenció a Canàries i Balears”.

Per això, l’eurodiputada socialista ha posat en valor “la ràpida actuació del Govern d’Espanya i del Govern de les Illes Balears, la qual és la segona comunitat més afectada després de les illes Canàries”.

“Solucions reals i directes per a problemes de gran magnitud és el que espera la ciutadania de les institucions i Europa no pot ser aliena a aquestes necessitats”.

Comments are closed