El PSIB-PSOE demana “batallar” l’abstenció per defensar “els drets i les llibertats que tant ens ha costat aconseguir”

Més de 60 militants i simpatitzants han participat en el sopar del 25è aniversari de Palma Nord, en el qual s’ha homenatjat l’històric militant socialista Antonio Palomino

Els candidats al Congrés, Pere Joan Pons, i al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, han participat en el sopar del 25è aniversari de l’Agrupació Socialista Palma Nord, en el qual han demanat als més de 60 militants i simpatitzants presents que el 10 de novembre surtin a votar massivament per “batallar l’abstenció” i defensar “les conquestes aconseguides els darrers 40 anys”.

El candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha reiterat la importància de votar “per responsabilitat”, perquè “la ultradreta ja no és només una amenaça, sinó una realitat”. “Hem de traure la gent de ca seva per defensar la democràcia, els drets i les llibertats que tant ens ha costat aconseguir”, ha asseverat Bonet, alhora que ha recordat que són els socialistes “els que lluitam per tot això”, animant els presents a “repetir de nou la victòria del 28 d’abril i del 26 de maig”.

Així mateix, Bonet ha recordat com, des de la moció de censura, el govern de Pedro Sánchez ha apujat el salari mínim, ha revalorat les pensions i ha dotat de pressupost la lluita contra la violència de gènere, “arguments que, per a qualsevol persona d’esquerres, haurien de bastar perquè surti a votar”.

Per la seva banda, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, ha demanat “tornar a fer història” perquè “ens hi va la vida”, ha exposat determinant, abans d’afirmar que “sincerament, crec que estam en el millor moment en molts d’anys i ara no ens podem desconcentrar”.

Pons, així mateix, ha enumerat les tres principals raons per les quals qualsevol votant d’esquerres no pot quedar a ca seva el 10 de novembre. La primera, “consolidar el projecte socialista”; la segona, “tenir el més enfora possible la gent que té d’aliats aquells que defensen l’odi, la violència i la xenofòbia”; i, en darrer lloc, “perquè aquells que parlen d’abstenció, el que realment fan és fer-li el joc a la dreta”.

Homenatge a Antonio Palomino

Finalment, durant aquest sopar de celebració i germanor s’ha retut homenatge a un dels militants més estimats pels socialistes, especialment de Palma, Antonio Palomino, una persona “que representa el socialisme, el compromís, la paraula amable i la lluita de tots els que som avui”, tal com ha explicat la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido.

Comments are closed