Aprovades les llistes del PSIB-PSOE per a les eleccions generals del 10 de novembre

La Comissió Federal de Llistes ha aprovat les candidatures definitives amb Pere Joan Pons com a candidat al Congrés i amb Cosme Bonet i Susanna Moll al Senat per Mallorca, Patricia Abascal per Eivissa i Formentera i Carme Garcia per Menorca

La Comissió Federal de Llistes del PSOE ha aprovat avui horabaixa les llistes de la formació per a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre, en les quals repeteixen Pere Joan Pons com a candidat al Congrés, i Cosme Bonet i Susanna Moll per Mallorca al Senat, Patricia Abascal per Eivissa i Formentera i Carme Garcia per Menorca.

Les candidatures apenes tendran canvis respecte al passat 28 d’abril, i en el cas del Congrés, acompanyaran a Pons l’eivissenca Sofía Hernanz com a número dos i el menorquí Pau Morlà com a número 3, tots ells actuals diputats de la cambra baixa.

Al número 4 de la candidatura s’incorpora Maria Bel Llinàs, natural d’Artà i membre també de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, mentre que continua el formenterer Pep Toni Mayans al número 5, la manacorina Amanda Fernández al 6, el llucmajorer Jaume Oliver al 7 i l’eivissenca Clara Costa al 8.

Els suplents de la llista al Congrés seran Joan Aznar, Sílvia Pérez, Pep Marí i Rafaela Sánchez.

Pel que fa al Senat per Mallorca, la llista es manté igual, amb Cristina Alonso i Sergi Rigo com a suplents de Cosme Bonet, i Lluís Socías i Pepa Ramis com a suplents de Susanna Moll.

També es manté igual la llista al Senat per Eivissa i Formentera, amb Rafael Ramírez i Lucía Prats com a suplents de Patricia Abascal.

Finalment, Josep Mercadal i Maria Gràcia Mercadal seran els suplents de Carme García com a candidata al Senat per Menorca.

Amb l’aprovació de les llistes, el PSIB-PSOE posa rumb a les eleccions generals del 10 de novembre amb l’objectiu de guanyar-les, ampliar la majoria aconseguida a totes les eleccions celebrades enguany i consolidar un Govern de progrés sòlid i estable presidit per Pedro Sánchez.

Comments are closed