Armengol: “Deman una participació massiva i que tothom voti des del cap i des del cor per al present i futur d’aquestes illes”

La presidenta del Govern i candidata del PSIB-PSOE a la reelecció ja ha votat en el seu col·legi electoral, a Palma, on també ha agraït la feina de totes les persones que vetllaran pel bon funcionament de la jornada

La presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata del PSIB-PSOE a la reelecció, Francina Armengol, ha exercit el seu dret a vot avui dematí en el  Col·legi Sant Felip Neri de Palma, en el qual ha demanat “una participació massiva i que tothom voti des del cap o des del cor per al present i el futur d’aquestes illes”.

“Avui és un dia important en el qual tothom té la possibilitat de decidir qui vol que sigui el seu batle o batlessa, el seu president o president del consell i el seu president o presidenta del Govern de les Illes Balears”, ha valorat Armengol.

La socialista també ha recordat que “tots els vots sumen i tots els vots decideixen quines polítiques es necessiten en aquesta comunitat autònoma, en cada una de les illes i en cada un dels municipis, per al present i per al futur d’aquestes illes”, ha destacat, animant a la participació massiva de tothom.

La també secretària general del PSIB-PSOE ha demanat a tothom que vagi a “exercir aquest dret que ens hem garantit en la democràcia”.

Finalment, la candidata a revalidar la presidència de l’executiu autonòmic, qui ha expressat que s’ha aixecat avui amb “molt bones sensacions, emoció, il·lusió i tota la força per gaudir d’un gran vespre electoral”, també ha volgut agrair a totes les persones que avui estan fent feina perquè la jornada electoral surti endavant amb èxit.

“Vull agrair a totes les persones que estan fent part de les meses electorals i a tota la gent que fa feina perquè aquesta festa de la democràcia es dugui endavant en les condicions adequades”, ha conclòs Armengol.

Comments are closed