El PSIB-PSOE tanca la campanya electoral a Palma demanant que els progressistes surtin a votar amb el cor i el cap per garantir el futur de la ciutadania de les Illes Balears

La presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha participat a l’acte de tancament de campanya del candidat socialista per Palma, Jose Hila, on han assistit 500 persones

El Partit Socialista de les Illes Balears ha tancat la campanya electoral a Palma on la Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de els Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha ressaltat que “aquest diumenge tots els progressistes han de sortir a votar amb el cap, però també amb el cor per poder continuar garantint el futur de la ciutadania de les Illes Balears”. Unes declaracions que ha fet acompanyant el batle de Palma i candidat a la reelecció, Jose Hila, a Nuredduna on han assistit prop de 500 persones i on ha participat també la presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera.

D’aquesta manera, Armengol ha expressat que “diumenge ens hi jugam moles coses, la societat d’aquestes illes s’hi juga avançar o tornar enrere”, i hi ha afegit que “per als progressistes votar ha de ser una obligació votar aquest diumenge, cap ciutadà progressista pot quedar a casa seva”. “Volem seguir avançant, volem continuar garantint drets i llibertats per la ciutadania i d’això se tracta aquest diumenge perquè jo vull fer possible que l’educació infantil 0-3 sigui gratuïta a les escoletes públiques de Palma i de Balears, i només ho podré fer si tenc a Jose com a batle i si jo som presidenta”, ha dit.

Armengol, també, ha incidit que “vull fer possible continuar enfortint la sanitat pública, vull fer possible Son Dureta i que sigui el parc sanitari més gran de tota Espanya, vull fer possible que aquestes illes segueixin creant ocupació i que els joves tenguin llocs de treball amb unes condicions laborals dignes”. “I vos dic que per als socialistes els drets dels treballadors i els drets de les treballadores, els drets de les cambreres de pis no són cap tonteria”, ha subratllat la socialista.

Per la seva part, Cladera ha exposat que “durant aquesta campanya electoral puc dir que m’he recorregut tot Mallorca i he vist que hi ha un sentiment socialista d’il·lusió per tornar revalidar governs socialistes i per aconseguir-ne nous governs de progrés a molts de racons de l’illa”. “Hem fet molta feina, sortim a guanyar i vos dic que guanyarem perquè la ciutadania de Mallorca s’ho mereix, perquè es mereix continuar avançant en drets i llibertats”, ha dit Cladera.

Finalment, el batle de Palma i candidat a la reelecció, Jose Hila, ha declarat que “continuarem transformant Palma cap a una ciutat més verd, més sostenible i una ciutat que sigui més cuidadora que tengui en comtpe el benestar físic i mental de les persones”. “Palma continuarà avançant i ho farà de la mà dels socialistes, per això hem de sortir tots a votar al PSIB-PSOE aquest diumenge a l’Ajuntament de Palma, al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears”, ha conclòs.

Comments are closed