Armengol demana a Eivissa el vot de pensionistes, joves, dones i treballadors perquè el 23J estan en joc les pensions, la feina de qualitat i la igualtat

La candidata socialista visita avui Eivissa i Formentera amb una agenda de feina per demanar el vot per al Partit Socialista i escoltar les propostes i demandes de diferents col·lectius i entitats

La candidata del PSIB-PSOE al Congrés, Francina Armengol, desenvolupa una jornada de feina avui a Eivissa i Formentera amb diferents col·lectius i entitats per demanar el vot de cara a les eleccions generals del 23 de juliol i escoltar les demandes i propostes de la societat de les illes.

La jornada ha començat amb una reunió amb representants d’UGT i CCOO d’Eivissa, en una trobada a la qual també ha assistit la número 3 al Congrés, Milena Herrera, el secretari general dels Socialistes d’Eivissa, Josep Marí Ribas, i el diputat Iago Negueruela.

Armengol ha assegurat que el 23 de juliol els pensionistes, les dones, els joves i els treballadors s’hi juguen moltíssim, perquè “decidim entre seguir avançant o tornar 50 anys enrere”.

En concret, la candidata socialista ha agraït a CCOO i UGT la seva tasca en defensa dels treballadors i les treballadores, i ha defensat que el 23J “ens jugam seguir amb una reforma laboral que a Balears, i a Eivissa d’una forma molt especial, ha fet possible la plena ocupació i que 8 de cada 10 contractes siguin indefinits, la qual cosa ha ajudat sobretot als joves i a les dones”.

Armengol també s’ha referit als pensionistes, els quals “s’hi juguen els seus drets i llibertat d’una forma molt important, i sabem que votar Pedro Sánchez és seguir augmentant les pensions i votar PP i Vox, que són exactament el mateix, és congelar i abaixar les pensions”.

Per a la candidata al Congrés, el pròxim diumenge també s’hi juguen moltíssim les dones, tenint en compte que “votar Pedro Sánchez significa avançar en drets i igualtat d’oportunitats entre homes i dones, mentre que votar PP i Vox és tornar enrere perquè els negacionistes de la violència masclista i la igualtat entre homes i dones no poden garantir els avanços de tots i totes”.

Finalment, Armengol també ha assegurat que el 23 de juliol s’hi juguen molt els joves. “Està en joc el futur, la il·lusió i l’esperança d’un lloc de feina amb qualitat i amb dignitat”, ha assegurat.

Per tot plegat, la candidata al Congrés ha demanat el vot per al Partit Socialista “des del cap i des del cor, com l’única opció vàlida, eficaç i possible per garantir un govern progressista a Espanya”.

Per part seva, la número 3 al Congrés, Milena Herrera, ha destacat que en unes illes com Eivissa i Formentera, on el turisme representa més del 70% de l’activitat econòmica, han estat fonamentals les polítiques dels governs de Pedro Sánchez i de Francina Armengol en aquests últims anys tan complicats. “No podem aturar els avenços en matèria social i laboral de la darrera legislatura, per això necessitam un govern socialista a Espanya, un govern compromès amb la millora de la vida de les persones”.

Entre els compromisos més destacats, Milena Herrera ha volgut destacar la modificació de la Llei de Riscos Laborals per reconèixer les malalties laborals provocades per llocs de feina feminitzats, com és de les cambreres de pis: “Donarem una nova passa endavant, després de la que va donar el Govern de Francina Armengol amb les mesures de salut laboral incorporades a la Llei Turística”.

Després de la trobada amb sindicats, Armengol es desplaça a Formentera per visitar la taula informativa instal·lada pels socialistes a la Plaça Constitució, i explicar les propostes socialistes per a les eleccions de diumenge.

A continuació, es veu amb representants de l’Espai Dona a Formentera, celebra un dinar amb afiliats i simpatitzants de l’agrupació insular i l’horabaixa, torna a Eivissa per tenir una reunió amb la Junta Directiva de la PIMEEF i un acte de campanya amb els Socialistes d’Eivissa.

Comments are closed