El PSIB-PSOE es reuneix amb les entitats del tercer sector “per continuar avançant en drets i llibertats, especialment per als més vulnerables”

Francina Armengol ha advertit que enfront del PSOE que avança en drets per als més vulnerables, hi ha un PP “que elimina imposts als més poderosos, la qual cosa implica retallades com ja va advertir Aznar”

El PSIB-PSOE ha mantingut una reunió amb nombrosos representants de les entitats del tercer sector social per escoltar les seves demandes i per explicar les propostes socialistes de cara a les eleccions generals del 23 de juliol.

A la trobada han assistit la candidata socialista al Congrés, Francina Armengol, i els candidats per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons i Teresa Suárez.

Armengol ha destacat els fruits de vuit anys de treball conjunt amb el tercer sector social “per fer una societat més justa i igualitària”, amb polítiques com la Llei del Tercer Sector, la concertació, l’increment de places residencials i centres de dia, també per a persones amb discapacitat i persones amb problemes de salut mental”.

Per a la socialista, “es tracta de continuar avançant i no retrocedir 50 anys enrere, sobretot per les persones més vulnerables”.

D’aquesta manera, Armengol ha proposat seguir impulsant l’Ingrés Mínim Vital i la Renda Social Garantida per a aquelles persones que estan en risc de pobresa. A més a més, ha apostat per seguir empoderant a les persones més vulnerables i seguir desplegant la Llei de Dependència, perquè “només quan ha governat el Partit Socialista a Espanya s’ha desplegat aquesta llei, i aquesta legislatura gràcies al suport de Pedro Sánchez hem fet més places residencials, més centres de dia i hem ajudat a les persones dependents i als seus familiars”.

Armengol també ha reiterat la intenció dels socialistes de continuar ajudant als pensionistes “perquè continuïn revaloritzant les seves pensions, perquè puguin tenir un envelliment actiu i perquè puguin decidir on i com volen envellir”.

Per tot plegat, la candidata al Congrés ha explicat que “el nostre compromís el 23J és seguir avançant en drets i llibertats, sobretot pels col·lectius més vulnerables, i ajudar a la classe mitjana i treballadora”.

Davant això, hi ha un PP que “elimina imposts per la gent més poderosa i fa forats, la qual cosa implica retallades, que és el que va anunciar ahir Aznar, quan va dir que tornarà el temps de l’austeritat tot i que hi hagi gent que pateixi retalls o minva de drets”, ha advertit Armengol,

Finalment, la socialista ha insistit en què “l’únic vot útil i decidit per aturar les polítiques d’extrema dreta a nivell espanyol i que tant poden afectar a la classe mitjana i treballadora d’aquestes illes és el vot al Partit Socialista”.

Comments are closed