Armengol: “El Govern d’Espanya ha d’atendre no només l’Espanya que es buida, sinó també l’Espanya que s’omple”

Els Socialistes de les Illes Balears defensaran en el 40è Congrés del PSOE la inclusió en la Ponència Marc del partit la qüestió del repte demogràfic vinculat a l’Espanya que s’omple”

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha defensat que la delegació dels Socialistes de les Illes Balears al 40è Congrés del PSOE que ella encapçala té l’objectiu d’incloure en la Ponència Marc que avui es debat “el repte demogràfic en referència a l’Espanya que s’omple”.

“El repte demogràfic de l’Espanya que s’omple és una qüestió que ens preocupa i ens ocupa als Socialistes de les Illes Balears; és molt preocupant que les Balears, de cada vegada, tenguem més població resident i més població flotant”, ha exposat Armengol.

Així, la Secretària General ha destacat que “les Illes Balears som una Comunitat que s’omple i que, a més, tenen un territori limitat i fràgil”, motiu pel qual s’han presentat esmenes a la ponència del PSOE, perquè “el Govern d’Espanya atengui no només l’Espanya que es buida sinó també l’Espanya que s’omple”.

“Estam en converses amb els coordinadors de la ponència del PSOE perquè aquesta esmena sobre el repte demogràfic pugui ser assumida pel partit a l’àmbit estatal”, ha remarcat Armengol.

A més, a més, la delegació balear ha presentat altres esmenes a la Ponència Marc, més de 400, totes enfocades a “posar en valor la socialdemocràcia espanyola fent especial èmfasi en el feminisme, l’ecologisme i el compliment dels drets socials de la ciutadania”. Tot, per afrontar “el segle XXI de la millor manera possible”.

Comments are closed