Armengol: “Mirar per la salut de les cambreres de pis és el millor que pot fer un govern progressista, malgrat que hi hagi a qui li sembli un doi”

La Secretària General del PSIB-PSOE ha fet costat a Virgilio Moreno i als Socialistes d’Inca en la presentació de la candidatura a revalidar la batlia, en un Claustre de Sant Domingo ple a vessar de gent

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a revalidar el càrrec, Francina Armengol, ha refermat avui el compromís dels socialistes amb les condicions de feina de les cambreres de pis. “Hi ha a qui li sembla un doi, però a mi em sembla que mirar per elles és el millor que es pot fer des d’un govern progressista, i això és el que volem seguir fent: defensar els drets dels treballadors i treballadores de les Illes Balears”.

Armengol ha fet aquesta afirmació durant la presentació de la candidatura socialista a Inca, encapçalada pel seu Secretari General i actual batle de la ciutat, Virgilio Moreno, de qui ha dit estar convençuda que repetirà com a batle d’Inca per tercera legislatura consecutiva, però en aquesta ocasió amb majoria absoluta.

“En Virgilio va ser la millor troballa que vàrem poder fer per a Inca; és una persona que no descansa i que ho dona tot per aquesta ciutat”, ha dit Armengol, afegint que “és un batle entregat a la gent, una persona que té clar quin futur vol i amb una rialla que és el cor d’Inca”.

La també presidenta del Govern ha defensat el projecte socialista i la manera de fer política del partit que representa i ha recordat que només amb governs liderats pels socialistes, la ciutadania avançarà en drets i en qualitat de vida, motiu pel qual ha destacat que “anem a per la tercera legislatura aquí, a Inca, però també al Consell i al Govern”.

En aquest sentit, Armengol ha repassat alguns dels projectes més destacats que s’han duit a terme a Inca els darrers vuit anys, tot i la legislatura tan complicada que s’ha viscut.

“Malgrat la pandèmia, hem pogut fer canvis enormes a Inca, amb la primera pedra del nou CEIP, amb el Museu de l’Educació, amb la millor UCI de totes les Balears o el nou abaixador del tren”, ha repassat la socialista, no sense mencionar també “el nou institut que necessita Inca i que només serà una realitat amb els socialistes”, ha detallat.

Respecte d’això, la socialista s’ha demanat “què no farem en una pròxima legislatura meravellosa si en temps de dificultat ja ens hem caracteritzat per protegir les persones, treballadores i empreses” i ha asseverat que “amb els fons europeus i amb la inversió més gran de la història per a les Illes Balears continuarem transformant amb molta més força la nostra Comunitat Autònoma”.

Per la seva banda, Moreno ha explicat que l’equip “consolidat” que l’acompanyarà en aquesta tercera legislatura “manté intacte la il·lusió, el compromís i les ganes de fer feina per la nostra ciutat”. L’actual batle també ha donat les gràcies a les noves incorporacions a la llista i ha agraït el compromís per haver fet aquesta passa endavant unint-se al projecte dels Socialistes d’Inca.

A més, el secretari general dels Socialistes d’Inca ha remarcat la importància de “viure el present mirant cap al futur, amb Inca i els inquers i inqueres sempre en el centre de totes les decisions” i ha afirmat que “continuarem planificant una ciutat amb més i millors infraestructures, generadora d’oportunitats per a tothom, amb nous espais culturals i tecnològics, més espais verds, i, per descomptat, seguirem apostant per una ciutat neta, segura i cívica com a eix fonamentals del nostre projecte”.

Comments are closed