Francina Armengol: “Tinc il·lusió per continuar governant perquè si hem fet to el que hem fet en anys complicats, que no farem els pròxims quatre”

La Secretària General del PSIB-PSOE ha acompanyat a la candidata socialista Margalida Fullana a la batllia d’Algaida que ha presentat la candidatura davant més de 400 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE, candidata a la reelecció i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha ressaltat el seu desig per “continuar governant”, perquè segons ha dit la socialista “tinc una il·lusió enorme, perquè si hem fet tot el que hem fet en anys complicats, que no farem els pròxims quatre”. Unes paraules que ha dit a la presentació de la candidatura de Margalida Fullana, candidata a la batllia d’Algaida, davant més de 400 persones.

D’aquesta manera, Armengol ha expressat que “estic encantada que sigui una dona qui agafi el relleu a Maria Antònia Mulet”, i hi ha afegit que “Algaida és terra de grans socialistes i estic convençuda que Margalida Fullana seguirà de forma magnífica el camí de progrés iniciat per Xisco Antich, Jaume Jaume, Francesc Miralles i Maria Antònia Mulet”. Tots presents al sopar de presentació de candidatura d’Algaida.

Així, la socialista ha incidit que “el Partit Socialista és l’únic que pot garantir un projecte de futur per a la ciutadania d’aquesta terra”. “Volem millorar la qualitat de la vida de la gent perquè no hem de viure per a treballar, sinó que hem de treballar per a poder viure bé”, també ha aprofitat per dir que “quan el partit socialista es mobilitza, és imparable, per això, hem de sortir amb força i orgullosos del que hem fet i de tot el que arribarem a fer els pròxims anys a Balears”.

Per la seva part, Fullana ha explicat que “sent molt d’orgull de tenir l’oportunitat de poder representar al meu poble de mà d’una candidatura que forta, valenta i compromesa amb Algaida, Pina i Randa”. “Volem fer realitat els nostres somnis i construir un futur millor per a la nostra gent; tenim projecte, tenim idees i tenim equip”, ha dit la socialista durant la presentació de candidatura socialista a Algaida.

Finalment, Fullana ha incidit que “el 28 de maig hem de fer que Catalina Cladera continuï sent presidenta del Consell de Mallorca i Francina Armengol continuï sent la presidenta del Govern de les Illes Balears, però, també, hem de fer que Algaida continuï sent socialista pel bé dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble, perquè la transformació d’Algaida és imparable”.

Comments are closed