Armengol: “Estic orgullosa d’un Partit Socialista que ha protegit les persones i mantingut viva l’economia de les Illes Balears”

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha participat en l’acte d’inici del nou curs polític de la Federació Socialista d’Eivissa

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha participat anit a l’acte d’inici del nou curs polític de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE), en el qual varen participar càrrecs institucionals i orgànics del partit. En aquest acte, Armengol destacà la feina feta pel Partit Socialista a les Illes Balears, recordant que “ha estat un any molt complicat i tot el nostre entorn ha patit”.

“Vull donar-vos les gràcies i dir-vos que estic molt orgullosa del nostre partit i de tots vosaltres. En aquest temps, hem pres decisions molt dures, però hem aconseguit que la ciutadania pateixi menys aquesta crisi afrontant la pandèmia en dos claus fonamentals: protegir a les persones i mantenir vivia l’economia de Balears”, ha destacat la socialista.

Pel que fa a la gestió de la crisi sanitària i les seves conseqüències, Armengol ha posat de relleu la manera com “la feina feta des del nostre partit ha marcat la diferència en la gestió d’aquesta pandèmia, s’han posat en marxa els ERTO, donant suport a la ciutadania en el moment més difícil dels darrers anys”, però també amb mecanismes com els fons europeus.

Així mateix, la secretària general també ha emfasitzat la inversió en sanitat, la qual ha permès contractar gairebé 4.000 nous professionals per a la sanitat pública des de l’inici de la pandèmia. En definitiva, “l’administració, gràcies als progressistes, s’ha posat al servei de la ciutadania”, ha asseverat Armengol.

La socialista també ha insistit en el fet que “hem protegit i seguim invertint en plantejar un present i un futur per a la ciutadania de Balears, atenent els temes que importen, el primer de tot protegint la salut de la ciutadania, continuant amb les polítiques contra les violències masclistes, atenent la gent major, que ho han passat molt malament durant aquests anys, formulant propostes als joves per a proporcionar un futur millor invertint en educacions per tal que tinguin millors oportunitats per a tenir una millor vida”.

Finalment, Armengol ha destacat també el treball dels ajuntaments socialistes i dels grups de l’oposició on no es governa. “No pensem en nosaltres, pensem com el partit pot ser un instrument útil per a la ciutadania”, ha conclòs.

Per la seva banda, el secretari general de la FSE-PSOE, Josep Marí Ribas, ha destacat que “els socialistes tenim un compromís social i aquest és el nostre sentit com a partit; hem de continuar seguint afrontant aquesta crisi des del diàleg constant amb sindicats i sector empresarial, així com ho estem fent, i de manera oberta, participativa i centrats en la ciutadania per tal  que ningú quedi enrere”.

Finalment, el Secretari General de l’Agrupació Socialista de la ciutat d’Eivissa i alcalde del municipi, Rafa Ruiz, va voler llençar un missatge del projecte en comú que té el Partit Socialista. “Som els que defensam els interessos de tots, som els que sortim de les crisis amb ajuts als autònoms, als estudiants, els que impulsam polítiques d’ocupació, els que construïm habitatges públics, posam mitjans per millorar la sanitat i l’educació i els que enfortim la xarxa de recursos per a les persones amb més dificultats”, ha realçat Ruiz.

Comments are closed