Armengol presenta a Menorca el programa electoral del PSIB-PSOE, enfocat a garantir més qualitat de vida i més drets per a la ciutadania

La candidata socialista a revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears ha presentat les línies mestres del programa electoral autonòmic per a les eleccions del 28 de maig

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha presentat avui a Menorca el programa electoral del partit que lidera, enfocat principalment a garantir més qualitat de vida i més drets per als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears.

“A les Illes Balears som líders en creixement econòmic i hem de seguir creixent i repartint bé la riquesa per poder garantir més drets a les persones, perquè hem de viure bé i hem de tenir temps per viure bé”, ha remarcat la socialista, qui ha afegit que el projecte socialista per a la pròxima legislatura se centrarà en “seguir construint junts per continuar fent possibles unes illes més justes, més igualitàries, més feministes i més sostenibles”.

La socialista també ha lloat “l’equilibri” de l’illa de Menorca, el qual ha reconegut que l’inspira en la seva manera de fer política. “He après dels menorquins i menorquines aquest equilibri tan necessari”, en referència a l’equilibri entre territori, economia i turisme.

Armengol també ha defensat “el model de l’esquerra”, que a la pràctica significa destinar els recursos públics a fer polítiques públiques que millorin la vida de la gent. “Apostatem per la qualitat de vida de la gent d’aquesta terra, perquè volem que la gent visqui millor en tots els sentits, perquè no volem que cap jove pensi que tendrà menys oportunitats que els seus pares o padrins i perquè no volem que ningú se senti tot sol”.

La socialista ha recordat que es tracta d’un programa electoral que dona respostes i solucions a tota la ciutadania, dissenyat amb propostes específiques per a totes les etapes de la vida, i ha ressaltat que l’educació, la sanitat, l’habitatge, la conciliació i la millora de les condicions laborals seran eixos cabdals del programa electoral.

“Seguirem invertint en infraestructures educatives, ampliant l’IES Cap de Llevant, amb el Centre Integrat d’FP del Mar, el de Ciutadella i el d’Es Castell”, ha enumerat Armengol, recordant també que serà la legislatura de l’obertura del Verge del Toro, refermant el compromís socialista per l’atenció a la cronicitat i, també, per la salut mental.

Per la seva banda, la Secretària General del PSOE Menorca, presidenta del Consell de Menorca i candidata a la reelecció, Susana Mora, ha explicat que el projecte socialista s’emmarca “en un moment il·lusionant i apassionant, ple de reptes, però també de grans oportunitats”. I ha afegit que aquests reptes i oportunitats “han de ser gestionats per un partit que ha demostrat tenir lideratge i que fa la feina des del rigor, la solvència i la capacitat d’il·lusionar”.

Finalment, el cap de llista al Parlament per Menorca, Marc Pons, ha elogiat la figura de la candidata a la presidència del Govern, Francina Armengol, a qui ha agraït la seva implicació amb l’illa de Menorca i la seva capacitat per construir “projectes on ens puguem implicar tots”.

Comments are closed