Armengol: “Som el partit dels treballadors i treballadores i sense nosaltres no s’haurien apujat els salaris ni les pensions dels nostres majors”

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha intervingut a l’acte de presentació de la candidata socialista a Lloseta, Paquita Campins, que ha reunit més de 500 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha dit en un acte amb més de 500 militants i simpatitzants socialistes a Lloseta, que el Partit Socialista “és el partit dels treballadors i treballadores, de la igualtat i de la justícia social”, motiu pel qual “sense l’esforç dels socialistes no s’haurien apujat com s’han apujat els salaris dels treballadors i treballadores i les pensions”.

Armengol ha dit això en referència a l’increment del 8,5% de les pensions, l’increment del salari mínim interprofessional fins als 1.080€ i els acords per incrementar els sous de les treballadores de les residències privades en un 41% i l’acord per apujar també els sous de l’hostaleria, que s’hauran incrementat en un 25% en només cinc anys.

“Creis que hi haurà hagut protecció durant la pandèmia per a qui més ho necessitava o s’haurien apujat les pensions i els sous sense els socialistes?”, ha demanat Armengol, reiterant la importància de continuar amb governs amb socialistes al capdavant a partir del 28 de maig.

En aquest sentit, la socialista ha insistit en el fet que “el 28 de maig hem de revalidar victòries per continuar fent política per a tothom, seguir transformant les coses a millor i garantint els drets dels joves, de les persones majors, de les dones i de tots els treballadors”.

A l’acte també ha intervingut la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui, en la mateixa sintonia que Armengol, ha remarcat com és d’important revalidar una tercera legislatura.

“Els socialistes hem estat al costat de la gent en els pitjors moments, protegint a qui més ho necessitava”, posant d’exemple els dos milions d’euros en ajudes directes per a les empreses i autònoms de Lloseta.

Cladera ha recordat, també, que gràcies a aquesta protecció durant la crisi sanitària, ara som la regió que més creix, que més ocupació té i que lidera el creixement. “Els socialistes estam satisfets de la feina, però no ens relaxarem”.

Presentació de la candidata socialista a la batlia de Lloseta

L’acte ha servit de presentació de la candidata socialista a la batlia de Lloseta, Paquita Campins, qui ha dit que és un “orgull acceptar aquest repte” i que hi posarà “tot el meu esforç, ganes i energia”. “Assumesc el repte amb il·lusió; escoltaré a tothom per donar una resposta a tots els problemes dels llosetins i llosetines, perquè el meu objectiu principal és millorar el municipi”, ha destacat Campins.

Sobre Paquita Campins, la candidata socialista a la batlia de Lloseta, Armengol ha dit que “aconseguirem que sigui la primera dona batlessa socialista de Lloseta” i li ha reconegut que “acceptar el repte de ser la número u no és fàcil, i més difícil encara per a una dona”. Per aquest motiu, la també presidenta del Govern de les Illes Balears ha volgut reconèixer públicament “la valentia i compromís de na Paquita”.

Per la seva banda, Cladera ha dit que “ara és el moment de les dones” i ha insistit que Paquita serà la primera batlessa socialista de Lloseta perquè és “una dona valenta, amb força i coratge”.

Finalment, també ha volgut fer un agraïment a l’Agrupació Socialista de Lloseta i a tota la militància l’actual batle del municipi, Xema Muñoz.

Comments are closed