Francina Armengol recorda que només amb governs liderats pels socialistes es protegeix la gent i s’incrementen les pensions i els salaris

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat en l’acte de presentació del candidat socialista a revalidar per tercera vegada la batlia d’Inca, Virgilio Moreno, i al qual han assistit més de 550 persones

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha recordat que només amb els socialistes al capdavant de les institucions es protegeix els treballadors i treballadores, empreses i autònoms, s’apugen un 8,5% les pensions, el salari mínim a 1.080 euros o signat convenis que incrementaran un 41% el salari de les treballadores de les residències privades o un 25% els de l’hostaleria.

La també presidenta de l’executiu autonòmic ha fet aquestes declaracions en un acte amb més de 550 persones, que han acudit a la presentació del candidat socialista a revalidar la batlia d’Inca, Virgilio Moreno, i que també ha comptat amb la intervenció de la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

“Que ningú no tengui cap de què hauria passat si no haguéssim governat els socialistes”, ha insistit Armengol, recordant la manera com les dretes varen gestionar la passada crisi.

“No és el mateix que governi la dreta que l’esquerra; la dreta va retallar i acomiadar milers de persones l’anterior crisi, i amb la dreta gestionant aquesta crisi no hauríem tengut ni ERTOs ni prestacions per als fixos discontinus ni ajudes directes per a les empreses i autònoms ni ara els aturats a l’hivern cobrarien entre 300 i 600 euros”, ha recalcat la socialista.

Virgilio Moreno, candidat socialista a revalidar la batlia d’Inca

Més de 550 persones han volgut fer costat a Virgilio Moreno en l’acte de presentació com a candidat socialista a revalidar la batlia del municipi, entre les quals es trobaven diversos càrrecs del PSIB-PSOE i els Socialistes de Mallorca, a més de les presidentes Armengol i Cladera.

Sobre Moreno, Armengol ha recordat la “transformació enorme de la nostra ciutat” que ha fet el batle socialista els darrers vuit anys, i ha realçat del candidat que és un “lluitador fins al final, que no deixa perdre cap oportunitat d’aconseguir finançament per millorar el municipi, que estima moltíssim”.

En aquest sentit, la socialista ha recordat que projectes com el Teatre d’Inca, les reformes dels col·legis i instituts del municipi o de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital d’Inca no haurien estat possible sense els socialistes a les institucions.

“En Virgilio és una persona que estima moltíssim el nostre poble, que coneix cada carrer i que està compromesa amb la seva gent; es mereix seguir essent el batle d’Inca, i aquesta vegada amb majoria absoluta”, ha remarcat Armengol.

Per la seva banda, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha ressaltat de Moreno que és “una persona incansable i fànera, que sempre demana més recursos i inversions per als seus, perquè sempre està pendent en el millor projecte per a Inca i per a la seva gent”.

Cladera també ha destacat projectes importants per la ciutat com la reforma del Teatre Principal o la residència Miquel Mir, i ha recordat que la institució insular ha invertit aquesta legislatura més que mai en el municipi perquè “tenim un batle que sempre té idees i projectes”.

Respecte d’això, Moreno ha volgut ressaltar que institucions com el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears fan possible “que totes les demandes que feim des d’Inca es facin possible gràcies a les inversions i a estimar Inca no amb paraules, sinó amb fets i amb els recursos que necessita la nostra ciutat”.

Finalment, el candidat socialista ha dit que es presenta a revalidar la batlia, aquesta vegada amb majoria absoluta, perquè “tenim un projecte il·lusionant que va començar amb el lema Canvia Inca i perquè tenim les ganes, el projecte i un gran equip que fa possible que facem tot el que feim i que facem tot el que deim, cosa importantíssima a política”.

“Volem continuar fent feina per al poble, perquè ens queden moltes de projectes a fer realitat, per això deman que el 28 de maig omplim les urnes de roses vermelles per fer-ho possible”, ha conclòs Moreno.

Comments are closed