Armengol: “Un sol vot pot ser decisiu per aturar el pacte de la dreta i l’extrema dreta”

L’Agrupació Socialista Palma-Ponent ha organitzat un acte amb militants i simpatitzant al qual han assistit prop de 600 persones

Francina Armengol ha demanat la màxima mobilització per a les eleccions del 26 de maig i ha recordat, a només una setmana dels comicis, que “un sol vot pot ser decisiu per aturar el pacte de la dreta i l’extrema dreta en unes eleccions en les quals ens jugam el més proper a tots i cadascun de nosaltres”.

La candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears ha fet aquestes declaracions en un acte organitzat per l’Agrupació Socialista Palma-Ponent en el parc de Son Cotoner i al qual han assistit prop de 600 persones. També han intervingut en l’acte el candidat a la batlia de Palma, José Hila, i la candidata al Parlament Europeu, Alícia Homs.

“Queden set dies intensos de campanya, que encaram amb moltes ganes i molta força”, ha destacat Armengol, alhora que ha recordat que “és cert que estam a punt de fer-ho possible, però que tots facem el 26 de maig el mateix que vàrem fer el 28 d’abril: anar a les urnes massivament”.

Precisament, la secretària general del PSIB-PSOE ha volgut ressaltar que les “urnes tornen a estar buides” i que és amb “el vot entusiasta, de l’esperança, de la il·lusió i del progrés” que s’han de tornar a omplir diumenge que ve.

En aquest sentit, Armengol ha asseverat que “l’únic partit que pot fer possible seguir sempre endavant en més drets, més democràcia i més llibertat, com també l’únic que té un projecte clar per a les Illes Balears i per a Palma és, sense dubte, el Partit Socialista”.

“Dia 26 de maig ens jugam moltíssimes coses: la sanitat i l’educació públiques, els serveis socials, desenvolupar la llei de dependència, garantir el dret a l’habitatge, seguir lluitant contra el canvi climàtic i protegir el nostre territori és el Partit Socialista”, ha dit Armengol.

El candidat a la batlia de Palma, José Hila, també ha demanat el vot socialista el 26 de maig perquè “de res serveix que Espanya, amb un govern socialista, avanci i Palma quedi enrere i torni al passat”.

Hila també ha insistit en la mobilització “perquè el Partit Socialista és la garantia que a Palma hi hagi un govern que avanci, que defensi els drets de totes i tots, que estigui a peu de carrer, que parli de tu a tu, que es preocupi per la mobilitat, l’habitatge, l’educació i la sanitat, i un partit honest i que defensi l’interès general”, ha conclòs Hila.

Per la seva banda, Alícia Homs, candidata del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, ha ressaltat la importància que tenen també per a Europa els comicis del 26 de maig. “Europa es juga molt, perquè l’extrema dreta vol destruir allò que tants d’anys ens ha costat construir: una Europa que ens ha donat pau, seguretat i moltes oportunitats”.

En aquest sentit, Homs ha insistit que no oblidem votar al Parlament Europa el dia 26 de maig, perquè “encara que paregui que Brussel·les està lluny, el que allà es decideix ens afecta en el nostre dia a dia”.

Com a exemple, Homs ha recordat que d’Europa depenen programes tan importants per als joves com el de garantia juvenil, “primera oportunitat laboral per a molts de joves i que aquí el Govern de Francina Armengol sí que ha desenvolupat, a diferència de la passada legislatura, quan el Govern de Bauzá, que ara es presenta precisament a Europa, va tornar els diners a Europa”, o les beques Erasmus, “que ens han permès a tant de joves obrir-nos al món”, ha exposat Homs.

Comments are closed