Armengol: “Sortirem a guanyar les eleccions de 2023 per poder governar no només vuit anys, sinó dotze”

Els Socialistes de Mallorca ha celebrat aquests darrers mesos d’intensa feina feta i els històrics resultats electorals d’abril i maig amb una festa d’estiu envoltats de més de 700 militants

Els Socialistes de Mallorca han celebrat a Muro la festa d’estiu rodejats de més de 700 militants de totes les agrupacions de l’illa en una cita per homenatjar les persones que han fet feina intensa aquests mesos de campanyes electorals i per celebrar els històrics resultats, tant dels comicis d’abril com els de maig, i en la qual la presidenta del Govern de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha destacat que “sortirem a guanyar les eleccions el 2023 per poder governar només vuit anys, sinó dotze”.

Armengol ha dedicat la seva intervenció a la “gent magnífica” que forma part del Partit Socialista perquè “tenim un partit magnífic i som el més gran, amb més idees i amb més persones preparades per a poder governar”. Per això, la secretària general ha defensat que “si el 2019 ha estat la primera vegada en la història que hem guanyat les eleccions i que podem encadenar dues legislatures consecutives governant, vol dir que ho podem tot”.

Finalment, Armengol ha expressat el seu orgull “de les nostres idees, de la gent que fa feina des dels governs i des de l’oposició i de les persones que formen aquest partit” i ha dedicat unes paraules a Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, de qui ha dit que és “una gran dona i una gran persona que donarà una gran empenta a la institució”.

Per la seva banda, Cladera ha recordat que “toca governar amb responsabilitat i rigor, i demostrar allò que hem predicat en campanya: que som un partit de seny i de govern que practica grans polítiques socials”.

En aquest sentit, la presidenta del Consell de Mallorca s’ha compromès a “donar un gran impuls” a la institució insular i a “ajudar a tots els ajuntaments de Mallorca i a tots els mallorquins i mallorquines”.

Marga Portells, secretària general de l’Agrupació Socialista de Muro, ha donat la benvinguda als més de 700 militants que han participat en aquesta festa, davant dels quals ha dit “no tenir paraules suficients per agrair la feina feta aquests mesos” en dues eleccions que “en molt poc temps ens han duit tan bons resultats”.

Comments are closed