Dalmau, Fernández, Truyols, Sansó, Gamundí, Mascaró, Triay i Marí, nous diputats i diputades del Grup Parlamentari Socialista

Els diputats socialistes han pres possessió del seu escó després de la renúncia d’alguns membres de les llistes socialistes, en una sessió en la qual el Grup Parlamentari Socialista ha votat a favor de la designació dels dos senadors autonòmics

8 nous diputats i diputades han promès el seu càrrec per passar a formar part del Grup Parlamentari Socialista, durant la solemne sessió d’obertura de la X legislatura que s’ha celebrat al Parlament de les Illes Balears.

Per Mallorca, han pres possessió els diputats Juli Dalmau, Ares Fernández, Pilar Sansó, Maria Antònia Truyols i Beatriu Gamundí, per Menorca Joan Mascaró i Irene Triay i per Eivissa Jordi Marí.

Els nous diputats i diputades han assumit la seva nova responsabilitat després de les renúncies de Iago Negueruela, Martí March, Patricia Gómez, Isabel Castro i Antoni Morante per Mallorca, Ramon Roca per Eivissa i Marc Pons i Elena Costa per Menorca. Totes les renúncies s’han produït per poder dedicar-se a les seves funcions executives al Govern de les Illes Balears i a altres institucions.

A més a més, el Grup Parlamentari Socialista ha votat a favor de la designació dels dos senadors autonòmics.

Comments are closed