Bonet ressalta la importància de votar el pròxim diumenge per “defensar una sanitat pública universal, accessible i de qualitat”

Els candidats al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, i la consellera de Salut, Patricia Gómez, han participat en un acte sectorial amb representant del sector de la Salut a les Illes Balears

El Partit Socialista de les Illes Balears continua amb els actes sectorials que ve organitzant des de la precampanya electoral. Avui ha estat el torn de la Salut, en un acte en què han participat representants del sector i que ha comptat amb l’assistència dels candidats al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, i la consellera de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez.

Cosme Bonet ha reivindicat les polítiques desenvolupades pels socialistes al llarg dels anys en matèria de sanitat, recordant que “és una de les banderes del PSOE”, alhora que ha insistit en el fet que el sistema públic de sanitat vigent avui dia a Espanya “va ser feina de ministres socialistes”.

Una tasca en favor de la sanitat pública que només duu a terme el Partit Socialista, enfront del model “de pèrdua de drets” de la dreta.

En aquest sentit, Bonet ha recordat que el 10 de novembre s’haurà d’elegir entre dos models: “el del Partit Socialista, que representa aquells que defensa una sanitat pública universal, accessible i de qualitat” enfront del model de la dreta, basat “en les retallades de professionals, eliminació de la sanitat universal i tancament d’hospitals”.

És per tot això que el candidat al Senat ha insistit en la importància de “votar el Partit Socialista” el pròxim diumenge, perquè això vol dir “votar per una sanitat pública de qualitat”.

En els mateixos termes s’ha expressat la candidata al Senat per Mallorca, Susanna Moll, qui ha assegurat que a Espanya “a sanitat és, juntament amb l’educació, un dels pilars més importants de l’Estat del Benestar” a Espanya.

“Tenim un dels millors sistemes de salut del món”, ha asseverat la socialista, motiu pel qual ha demanat màxima mobilització el 10 de novembre, per tal de “reforçar-lo, augmentar la cartera de serveis i incrementar inversions”.

L’acte l’ha presentat la consellera de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, qui també ha demanat el vot per al Partit Socialista per “donar impuls a lleis estatals que encara bloquegen la recuperació de drets a tots els territoris”.

Comments are closed