El PSIB-PSOE celebra la data fixada per a la Sessió d’Investidura, que “permetrà començar a fer feina quant abans per a la ciutadania de de Balears”

 Cano ha destacat “l’absoluta normalitat” amb què s’ha posat en marxa la X Legislatura i ha expressat el desig dels socialistes que Armengol “sigui investida com més aviat millor”

El PSIB-PSOE ha celebrat la data proposada pel President de la Mesa del Parlament per a la Sessió d’Investidura, que s’ha fixat en una Junta de Portaveus pels pròxims dies 26 i 27 de juny.

La diputada Silvia Cano, que exerceix de portaveu provisional del Grup Parlamentari Socialista, ha expressat el “màxim suport” del PSIB-PSOE a aquesta data, ja que “permetrà començar a fer feina quant abans pels ciutadans i ciutadanes de Balears”.

“Des del PSIB-PSOE volem que Francina Armengol sigui investida presidenta per poder posar el nou Govern en marxa i funcionar el temps mínim en situació d’interinitat”, ha afirmat Cano.

En aquest sentit, la diputada socialista ha destacat que la legislatura “s’està posant en marxa amb la màxima normalitat”, citant com a exemple la constitució de la Mesa del Parlament durant la jornada d’ahir, que va resultar amb el també socialista Vicenç Thomàs com a President d’aquesta institució.

Per altra banda, Cano ha expressat la satisfacció del PSIB-PSOE per la signatura, aquest matí, dels Acords de Bellver, que “marquen el full de ruta a seguir per als pròxims quatre anys i permetran configurar un govern estable i sòlid, capaç de fer front als reptes de la legislatura.

Comments are closed