PSIB-PSOE, Unides Podem i MÉS per Mallorca signen els Acords de Bellver

El document programàtic recull els cinc eixos clau en què es farà feina durant la pròxima legislatura

La número u del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el d’Unides Podem, Juan Pedro Yllanes i el de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, han signat aquest dijous al Castell de Bellver l’acord programàtic per als pròxims quatre anys. Així, el document que s’ha presentat en roda de premsa, recull el projecte de governabilitat de les tres formacions, que es basa en 200 propostes dividides cinc eixos programàtics: serveis públics, grans reptes de futur, model econòmic, administració i relacions institucionals i drets i llibertats.

Així, tal com ha assenyalat Armengol, “presentam uns acords que donen una majoria àmplia al Parlament de les Illes Balears per seguir posant el Govern al servei de la ciutadania, seguir junts afrontant els reptes que tenim i continuar aportant les solucions per tots els ciutadans de Mallorca, Menorca Eivissa i Formentera”.

Per la seva banda, Juan Pedro Yllanes, ha incidit en què “aquest acord és el manament dels inscrits i inscrites i així quedarà reflectit. Posarem el punt d’atenció als perdedors de la crisi que són els que es mereixen que facem feina per ells”.

Per a Ensenyat, “els pròxims quatre anys seran clau per adaptar-nos als grans canvis i fenòmens globals com ara l’emergència climàtica o definir polítiques clares per resoldre l’accés a l’habitatge o millorar la mobilitat. Els acords donen resposta a això i també altres demandes de la nostra societat”.

Comments are closed