El PSIB-PSOE celebrarà el segon aniversari de la victòria electoral del 26M amb el primer acte presencial des de l’esclat de la pandèmia

L’acte serà el dissabte, 5 de juny, a l’auditori de l’ONCE (Palma) i comptarà amb la participació de la Secretària General, Francina Armengol, i dels principals dirigents insulars i locals del partit. També es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del PSIB-PSOE

El PSIB-PSOE celebrarà el segon aniversari de la victòria de les eleccions autonòmiques, locals, insulars i europees del 26 de maig de 2019 amb el primer acte presencial d’ençà de l’esclat de la pandèmia.

L’acte serà el dissabte, 5 de juny, a l’auditori de l’ONCE, a Palma, i comptarà amb la participació de la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui estarà acompanyada també pels principals dirigents del partit en l’àmbit insular i local.

L’acte comptarà amb totes les mesures de seguretat i l’aforament estarà limitat al que marca la normativa de prevenció de la COVID-19. Les places s’hauran de reservar prèviament i l’acte també es retransmetrà en directe a través del Canal de Youtube del PSIB-PSOE.

Una victòria històrica

El 26 de maig de 2019 el Partit Socialista de les Illes Balears va fer història a la Comunitat Autònoma guanyant els comicis, convertint-se en la força més votada i aconseguit reeditar, per primera vegada, un govern autonòmic progressista.

Per primer pic, un govern d’esquerres va poder repetir legislatura, gràcies a la confiança de centenars de milers de ciutadans i ciutadanes que avalaren a les urnes la gestió dels socialistes, encapçalats per Francina Armengol qui, alhora, va fer història el 2015 com a primera dona que ha presidit l’executiu autonòmic.

Dos anys marcats per la pandèmia

Avui, 26 de maig de 2021, arribam a l’equador d’una legislatura marcada per l’esclat de la pandèmia i la gestió tant de la crisi sanitària com de les seves conseqüències econòmiques i socials. En tot moment, des del primer minut, el principal objectiu del Govern ha estat salvar vides i protegir la salut de les persones.

Així, les Balears hem aconseguit mantenir-nos com una de les comunitats amb menys mortalitat per COVID-19 i tampoc no ha faltat mai un llit o un respirador per a cap persona malalta.

D’altra banda, des de les institucions s’ha apostat des del primer moment per la protecció de les famílies, les empreses i els autònoms, acompanyant-los en tot moment amb mesures i ajudes per pal·liar les conseqüències de les restriccions i reivindicant, conscients que seríem una de les regions més colpejades per la crisi per mor de la dependència del sector turístic.

Un full de ruta que continua vigent

No obstant la urgència de la gestió de la pandèmia, des del Govern no s’ha perdut de vista el full de ruta marcat a l’inici de la legislatura, quan encara no érem conscients del que ens arribaria 10 mesos després.

Així, el compromís dels socialistes per fer de les Illes Balears un lloc millor per viure continua vigent i és ferm. Seguin fent passes, ara més necessàries que mai, per diversificar la nostra economia, lluitar contra els efectes del canvi climàtic, blindar l’Estat del Benestar o fer del dret a l’habitatge un nou dret de ciutadania.

Comments are closed