Cladera: “Els joves són un eix transversal de les polítiques socialistes, perquè pensar en ells és pensar en el futur”

Cladera, Hila i Homs han participat en una trobada amb una trentena de joves

La candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el candidat a la batlia de Palma, José Hila, i la candidata a les eleccions europees Alicia Homs han participat avui en una trobada amb una trentena de joves organitzada per JSIB

Cladera ha agraït als joves la seva “implicació per transformar la política, votant massivament per aturar la dreta i l’extrema i participant activament a les llistes”.

“Els joves sou un eix transversal en totes les nostres polítiques”, ha assegurat Cladera, que ha afirmat que “si no pensam en els joves, no podem pensar en el futur”, i per això “no hi ha un apartat específic de joves en el programa per al Consell, sinó que sou presents a tot el programa”.

Per la seva part, el candidat a la batlia de Palma, Jose Hila, ha demanat als joves “sortir a votar massivament per una ciutat d’oportunitats, per una ciutat sostenible, de la que sentir-nos orgullosos, on cadascú pugui viure i dur a terme el seu projecte personal”.

“A partir de diumenge, Palma pot ser una ciutat de somnis o pot ser un malson”, ha assegurat Hila fent referència a la dreta i l’extrema dreta, explicant també que “dels 100 punts del nostre programa, 30 varen ser elaborats per Joventuts”.

En aquest punt, la candidata a les eleccions europees, Alícia Homs, ha agraït a Hila “que ens doni l’oportunitat als joves d’aixecar la nostra veu, ja que si ens escolten, podrem tenir l’oportunitat de viure millor”.

Homs ha demanat que recordem que “diumenge ens jugam que a Europa entri una extrema dreta que vol aixecar fronteres i eliminar drets, que vol destruir Europa des de dins”.

Per això, ha demanat el vot per als socialistes “per una Europa forta que aposti pels joves, amb més diners per a Erasmus, més diners per al Fons de Garantia Juvenil i més lluita contra el canvi climàtic”.

Comments are closed