Cosme Bonet: “La justícia ha confirmat, una vegada més, el finançament il·legal del Partit Popular de Jaume Matas i de José María Rodríguez amb la condemna del Cas Over”

El Secretari d’Organització del PSIB-PSOE ha valorat la condemna del popular José María Rodríguez i ha recordat que “la imputació de Rodríguez va suposar la dimissió de la cúpula del PP de Palma, amb la qual es va veure afectada Sandra Fernández”, actual mà dreta de Prohens

El Secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, ha valorat aquest dilluns la condemna pel Tribunal Suprem del popular José María Rodríguez que, segons ha dit el socialista, “la justícia ha confirmat, una vegada més, el finançament il·legal del Partit Popular de Jaume Matas i de José María Rodríguez amb la recent condemna del Cas Over”.

D’aquesta manera, Bonet ha incidit que “hem de recordar que la imputació de Rodríguez va suposar la dimissió i, per tant, la sortida de la primera línia política de la cúpula del Partit Popular de Palma, amb la qual es va veure afectada Sandra Fernández, l’actual mà dreta de Marga Prohens, i Álvaro Gijón, alt càrrec del Partit Popular que varen haver de dimitir obligats per la direcció estatal per una altra trama corrupta”.

El Secretari d’Organització dels socialistes de les Illes Balears ha exigit al Partit Popular de les Illes Balears que, davant aquesta condemna, “reneguin d’aquell passat de corrupció del qual no hi haurien de presumir ni estar orgullosos”. Unes declaracions que ha fet Bonet després de conèixer la sentència de Rodríguez condemnat a més de 3 anys pel Cas Over.

Bonet ha exposat que “Rodríguez va haver de dimitir, després que s’iniciessin les investigacions del Cas Over que ara es confirmen amb aquesta condemna”, i hi ha afegit que “aquesta condemna confirma el finançament il·legal del Partit Popular durant més de 10 anys quedant en evidència totes aquelles persones que en algun moment han defensat a Rodríguez”.

El socialista també ha volgut recordar que “Rodríguez, màxim responsable del PP en aquell moment, ha estat condemnat per prevaricació, delicte de frau i malversació de cabals públics i falsedat per les campanyes electoral del PP del 2003  i 2007”. Per tant, “posa en evidència de quina forma guanyava el Partit Popular les eleccions de Jaume Matas”.

Comments are closed