Cosme Bonet, sobre les declaracions de Feijoó dels fixos discontinus: “Qui desconeix la realitat d’ocupació d’Espanya i les Illes Balears no pot aspirar a ser president del Govern”

Els Socialistes de les Illes Balears han recordat que fa 4 anys es va presentar la ‘moció de la dignitat’ al Congrés del Diputats a arrel de què el Partit Popular fora condemnat per corrupció en el seu conjunt

El secretari d’Organització i senador socialista per Mallorca, Cosme Bonet, ha valorat les declaracions del líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijoó, qui ha demostrat que “qui desconeix al realitat de l’ocupació tant a Espanya com a les Illes Balears no pot aspirar a ser president del Govern d’Epanya”. Una valoració que ha fet el socialista en relació a les declaracions de Feijoó sobre les dades d’ocupació al confondre com computen els fixos discontinus.

D’aquesta manera, Bonet ha expressat que “no pot ser que qui aspirar a se president del Govern d’Espanya no comprengui la realitat d’aquest país i digui aquesta animalada i, tampoc pot ser que cap representat del Partit Popular a les Illes Balears, ni tan sols Marga Prohens, hagin corregit al seu president”, i hi ha afegit que “el Partit Popular torna a demostrar que no són alternativa de res”.

“Que Feijoó intenti desacreditar les xifres d’ocupació amb mentides només demostra la ignorància de qui aspirar a governar un país i que l’únic objectiu del Partit Popular és desacreditar el Govern”, ha incidit el socialista Bonet qui ha posat en valor que “se miri la dada que se miri tant al conjunt d’Espanya com a Balears poder dir que estam molt millor d’ençà governava Rajoy a Espanya i Bauzà a Balears”.

Bonet ha subratllat que “tenim una oposició que l’únic que els hi interessa és fer oposició amb els interessos de la ciutadania i tenim una dreta descol·locada que veu les coses van bé i no es gràcies a ells, sinó a pesar d’ells i de la seva dèria populista i oposició destructiva”. “Balears és la locomotora econòmica d’aquest país i qui vulgui sumar-se a aquestes dades després de votar en contra tant de la Reforma Laboral com de la pujada del SMI que se posi a fer coa”, ha dit Bonet.

Per la seva banda, el diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha exposat que “l’any 2018, després de conèixer la sentència que va condemnar el Partit popular per corrupció en el seu conjunt, el Partit Socialista va presentar, per dignitat i salut democràtica, una moció de censura per engegar el govern dels corruptes”.

També, Pons ha recordat que “un any després, tant a les generals del 2019 com a les de novembre, els ciutadans i ciutadanes arreu de l’Estat i de les Illes Balears varen elegir majoritàriament el Partit Socialista com a primer partir d’Espanya”, i hi ha afegit que “des de l’arribada del Partit Socialista hem avançant cap a un país més feminista, més verd, i sobretot, amb més justícia social”.

“Un país amb rècord d’ocupació i amb una legislació laboral que recupera drets i que protegeix els treballadors i treballadores i un país amb veu a Europa que ha restablerts el diàleg social i la convivència entre tots i totes”, ha subratllat el diputat Pons a la roda de premsa.

Finalment, el socialista ha incidit que “encara esperam les explicacions de Marga Prohens a la ciutadania d’aquestes Illes per votar en contra de totes i cadascuna de les mesures que han ajudat a la gent, les empreses si els autònoms de les nostres illes els darrers dos anys i mig amb durant la pandèmia de la COVID-19 i, també, durant la guerra de Putin a Ucraïna”.

Comments are closed