Pilar Costa, respecte a les dades d’ocupació del mes de maig: “Les Illes Balears són la locomotora econòmica del país un mes més”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha recordat que gràcies a la reforma laboral el percentatge de contractes indefinits frega el 80%; mentre que amb el PP, el 2015, era del 12%

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha expressat aquest dilluns, respecte a les dades d’ocupació del mes de maig, que “les Illes Balears són la locomotora econòmica del país un mes més”. Unes declaracions que ha fet a la roda de premsa prèvia del Ple del Parlament de les Illes Balears.

D’aquesta manera, Costa ha incidit que “les dades són molt positives i demostres que les Illes Balears freguen la plena ocupació aquest mes de maig, ja que tenim 566.847 persones fent feina a les Illes, 110.733 més que el maig de 2021”, i hi ha afegit que “els i les socialistes seguirem transformant aquestes Illes cap a millor”.

Així mateix, la socialista ha volgut posar en valor que “gràcies a la reforma laboral el percentatge de contractes indefinits està fregant el 80%, concretament un 78,9%, mentre que amb el Partit Popular el 2015 era de l’11,8%”. “No només estam creant ocupació, sinó que aquesta és de millor qualitat”, ha ressaltat

Quant als assumptes que es debatran aquest dimarts al Ple del Parlament de les Illes Balears, Costa ha manifestat la intenció del Grup Parlamentari Socialista en “votar a favor la presa de consideració de Llei de Reserva de la Biosfera de Menorca perquè pugui tramitar-se al Parlament i enriquir-la amb les aportacions de tots els partits en el període d’esmenes”.

Finalment, la socialista ha expressat que ”aquesta llei ha sortit del Consell Insular de Menorca i pretén defensar i garantir l’equilibri i el model de desenvolupament territorial de Menorca, en línia amb el que preveu el seu PTI del 2003 i es reforça la revisió actual”.

Comments are closed