Cosme Bonet: “Tothom ha de sortir a votar, perquè ens jugam la democràcia d’aquest país i els drets, les llibertats i les conquestes socials que hem aconseguit durant 40 anys”

El candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila, ha visitat avui dematí la taula informativa del mercat de l’Olivar i han demanat “que diumenge ningú no quedi a casa per no tornar enrere 40 anys”

El candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha fet una crida massiva a la mobilització en el darrer dia de campanya, assegurant que “tothom ha de sortir a votar” el 28 d’abril, ja que “ens jugam la democràcia d’aquest país, les llibertats i les conquestes socials que hem aconseguit durant 40 anys”.

A menys 48 hores de les eleccions generals, Bonet ha tornat a demanar als partits de la dreta “algunes propostes en positiu”, perquè “mentre nosaltres hem parlat de coses importants per al futur del nostre país, com el salari mínim, les pensions o el canvi climàtic, les tres dretes s’han dedicat a incitar el conflicte amb un discurs agressiu en contra de l’estabilitat, la seguretat econòmica i les polítiques socials que necessita el nostre país”.

En aquest sentit, el candidat al Senat, ha dit que “votar estabilitat, tranquil·litat i seny és votar socialista” i per això ha fet una crida a la mobilització “dels progressistes i dels moderats que volen tranquil·litat i que no comparteixen el discurs de l’exaltació, l’agressivitat i el conflicte permanent al qual ens aboca la dreta”.

Bonet ha insistit en el fet que “hem d’enviar la dreta a l’oposició de manera massiva” i ha destacat que, fent balanç de la campanya, “podem veure clarament dos blocs”. Per una banda, el bloc “que lidera el Partit Socialista i en el qual es parla de drets i polítiques que, a més, hem demostrat amb fets durant aquests 10 mesos” i, per l’altra banda, “el bloc de les tres dretes, amb PP com Cs havent renunciat a les seves agendes polítiques i comprat el discurs de la ultradreta”.

Per la seva banda, el candidat a la batlia de Palma, José Hila, han recordat que “la ciutat de Palma també es juga molt aquest diumenge, perquè si volem tramvia, habitatge assequible, recuperar drets dels treballadors, lluitar contra el canvi climàtic i apostar per les energies renovables, necessitam un govern de Pedro Sánchez”.

Respecte d’això, Hila ha asseverat que “amb un govern de Pedro Sánchez veig una ciutat de futur, que avança i que es transforma, mentre que amb la dreta i l’extrema dreta veig una ciutat en blanc i negre”. Per aquest motiu, Hila ha demanat “que ningú no quedi a casa diumenge i que vagin a votar per guanyar el futur i no tornar enrere 40 anys”.

Comments are closed