Costa ressalta en el 2n aniversari de la investidura d’Armengol al Parlament que els socialistes “hem estat i seguirem essent al costat de la gent per a tot el que necessiti”

La portaveu socialista al Parlament ha destacat la tasca del Govern de les Illes Balears encapçalat per la presidenta Francina Armengol per la “capacitat de gestió, valentia i determinació” per combatre la COVID-19

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha fet una valoració molt positiva de la feina feta en aquesta primera meitat de legislatura, justament quan es compleixen dos anys des que la presidenta Francina Armengol fos investida cap de l’executiu autonòmic pel Parlament de les Illes Balears.

Costa ha ressaltat que durant aquest temps, dos anys marcats per la pandèmia de la COVID-19, els socialistes “hem estat al costa de la gent als moments més difícils, hi som i hi seguirem essent per a tot allò que necessiti la ciutadania”.

Així, la socialista ha fet especial èmfasi en la manera com les polítiques progressistes engegades la passada legislatura “han ajudat molt en la gestió de la pandèmia”, destacant “les inversions en Salut i Educació”, com per exemple “l’aposta decidida per recuperar infraestructures tan necessàries com Can Misses, Verge del Toro o Son Dureta”.

“És inevitable, quan penses en aquests anys, no fer-ho comparant què ha passat abans de la pandèmia i què després, perquè a tots ens ha canviat la vida i també moltes de les nostres prioritats”, ha posat de manifest.

En aquest sentit, la portaveu ha refermat el compromís dels socialistes de seguir reforçant els serveis públics, com vénen fent des de 2015, els quals “s’han demostrat imprescindibles” amb la crisi sanitària. Però també ha reiterat l’aposta ferma “per la sostenibilitat ambiental, la cultura i l’educació, que són el present i el futur de petits i majors”.

Costa, així mateix, també ha volgut tenir paraules d’agraïment a la tasca del Govern de les Illes Balears i, especialment, per la presidenta Francina Armengol. “No vull deixar de fer una menció especial a la capacitat de gestió, la valentia i la determinació del Govern encapçalat per Armengol, ja que sense les seves polítiques decidides no hauríem pogut ser, en aquest moment, la Comunitat Autònoma i una de les regions d’Europa amb millor incidència”.

No obstant això, la socialista ha reiterat el missatge de prudència que caracteritza els socialistes, “perquè la pandèmia segueix entre nosaltres”, alhora que ha animat a tothom a vacunar-se, gràcies a un ritme “que s’accelera i ja permet vacunar a partir dels 30 anys”.

Comments are closed