El PSIB-PSOE defensa que només treballant des del diàleg, el consens i el rigor el Pla d’Inversions Estratègiques de Balears podrà donar els seus fruits

Pilar Costa: ”Els socialistes sempre hi hem estat, des del primer moment, hi som i hi serem perquè volem sumar esforços i participar d’aquesta reactivació des de la unitat d’acció”

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha defensat a la presentació del Pla d’Inversions Estratègiques 2030 per a les Illes Balears que “només treballant des del diàleg, el consens i el rigor el Pla podrà donar els seus fruits”. Unes declaracions que ha fet en la roda de premsa posterior a la reunió del Pacte de Reactivació on s’han decidit les inversions futures i els projectes que es duran a terme  a Balears amb els fons europeus Next Generation EU.

Concretament, el Pla d’Inversions Estratègiques 2030 de les Illes Balears compta amb una inversió de 4.640 milions d’euros que equival al 16,4% del PIB de Balears. A més a més, el Pla està dividit  12 grans estratègies articulades en 91 projectes que permetrà la creació de 71 mil nous llocs de feina en sectors emergents que diversificaran l’economia de les Illes Balears.

D’aquesta manera, Costa ha expressat que “els socialistes sempre hi hem estat, des del primer moment, hi som i hi serem sempre perquè volem sumar esforços, fer feina per a la gent i participar d’aquesta reactivació econòmica des de la unitat d’acció”. També, la socialista ha aprofitat per elogiar el lideratge de la presidenta Francina Armengol al capdavant del Pla i “el lideratge compartit d’un Govern amb tota la societat de les Illes”, ha incidit Costa.

“Cal recordar que el Pla de Reactivació va començar fa 15 mesos i els socialistes sempre hem volgut estar des del primer moment i hem aconseguit presentar un Pla madur i que, ara, tots hem de fer nostre”, ha subratllat la portaveu del Grup Parlamentari Socialista a la roda de premsa posterior a la reunió del Pacte.

Finalment, Costa ha volgut acabar amb les paraules del poeta Marià Villagómez a l’obra Terra Natal : ‘Arrelar, com un arbre, dins la terra: no ser núvol endut d’un poc de vent’. “Esperam que les llavors que avui sembram, amb aquesta aigua que cau, sigui un preludi de bons fruits”, ha conclòs la socialista.

Comments are closed