El PSIB-PSOE destaca que l’estratègia de contenció clara de la pandèmia ha permès posicionar Balears com a destinació segura i prioritària per al mercat alemany

Pilar Costa ha demanat al PP que “s’aclarís amb la seva proposta”, perquè mentre a Balears defensen el model d’Ayuso, al Congrés dels Diputats demanen més mesures

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha realçat les polítiques del Govern de les Illes Balears per lluitar contra el coronavirus perquè, un model que ha permès mantenir els contagis sota control, salvar vides i situar les Illes Balears com una destinació segura, com confirma el fet que la patronal de viatges d’Alemanya hagi considerat les Illes Balears “com una destinació segura i prioritària per a viatjar aquesta temporada”.

Aquest anunci s’ha produït aquest dimarts després de les reunions amb l’ambaixador, la patronal de viatges alemanya i el grup TUI amb la presidenta de l’executiu autonòmic, Francina Armengol.

Així s’ha referit la portaveu socialista a la finalització de la Junta de Portaveus parlamentaris, remarcant alhora que “el model del Govern és l’encertat perquè ha prioritzat les polítiques de contenció clares de la pandèmia posant l’accent en la cura sanitària”, un fet que “ens permetrà sortir més forts de cara a la reactivació econòmica si ens comparam amb altres destinacions competidores com Grècia o Turquia”, ha explicat la socialista.

Costa ha incidit que les dades sanitàries avalen el model de gestió de la pandèmia del Govern perquè les Illes Balears es mantenen com un dels territoris amb la incidència més baixa de l’Estat i de la Unió Europea.

Així mateix, la portaveu ha volgut posar de manifest “que aquestes dades no són casualitat”, sinó fruit la feina ben feta, alhora que ha demanat al PP que “s’aclareixi sobre la seva proposta, perquè les mesures que es prenen a Balears són l’antítesi de les que es prenen a Madrid”, referint-se a la postura del PP demanant més mesures.

Finalment, Costa ha destacat que el mes de maig “serà decisiu per a la reactivació econòmica de les Illes que ve acompanyada de l’acceleració del procés de vacunació”. Cal recordar que el Servei de Salut ja està cridant a les persones d’entre 50 i 60 anys.

Comments are closed