El conseller d’Educació informarà sobre l’inici de curs en un ple extraordinari del Parlament el pròxim 1 de setembre, a proposta socialista

La Diputació Permanent del Parlament de les Illes Balears també ha aprovat per unanimitat l’establiment d’un ple extraordinari perquè pugui comparèixer la presidenta del Govern, Francina Armengol, previsiblement el 8 de setembre

La Diputació Permanent del Parlament de les Illes Balears ha aprovat la compareixença del conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, a petició del Grup Parlamentari Socialista, que tendrà lloc el pròxim 1 de setembre en un ple extraordinari.

El diputat socialista Enric Casanova ha defensat que “tot el mes de juliol el Govern i els centres han estat treballant intensament en preparar uns plans de contingència amb diferents escenaris per posar-los en marxa en funció de la situació sanitària”.

Finalment, s’ha optat per l’escenari B, per la qual cosa “el conseller March vendrà al principal òrgan de representació del Parlament, com és el ple, a explicar com serà l’inici de curs en funció d’aquest escenari concret i de les mesures acordades entre totes les comunitats autònomes amb el Govern d’Espanya”.

No obstant això, Casanova ha indicat que “una vegada iniciat el curs i el període de sessions ordinari del Parlament, el conseller podrà tornar a venir i comparèixer per explicar com està arrancant al curs, com pretén el PP”.

A més a més, s’ha aprovat per unanimitat la convocatòria d’un plenari extraordinari per a la compareixença de la presidenta del Govern, Francina Armengol, en una sessió encara per fixar per part de la Mesa i la Junta de Portaveus, i que podria celebrar-se el pròxim 8 de setembre.

Un fet que el diputat socialista, Enric Casanova, ha qualificat de positiu perquè “la presidenta podrà donar informació i explicacions de tot el que s’està fent per part del Govern per fer front a la pandèmia i les repercussions socials, laborals i econòmiques que tot plegat pugui tenir”.

Comments are closed