El Grup Parlamentari Socialista donarà el seu suport a una Llei de Reactivació “que ens permetrà accelerar la recuperació econòmica de les nostres illes”

Sílvia Cano ha destacat que les restriccions posades en marxa a determinades barriades “estan donant el seu fruit”, per la qual cosa ha demanat “no abaixar la guàrdia, perquè entre tots i totes, complint amb les restriccions i amb les normes d’autoprotecció, doblegarem la corba”.

El pròxim ple del Parlament aprovarà previsiblement el projecte de Llei de Reactivació Econòmica, tal com figura en l’ordre del dia que ha aprovat avui la Junta de Portaveus de la cambra autonòmica.

Una aprovació que, tal com ha explicat la portaveu parlamentària socialista, Sílvia Cano, arriba després de mesos d’intensa feina gràcies a la qual “es podran implantar les mesures extraordinàries i necessàries per a la reactivació econòmica de les nostres illes amb la màxima seguretat jurídica, perquè estan en vigor des del 15 de maig”.

Cano ha destacat que durant la tramitació parlamentària com a projecte de llei “s’han millorat alguns aspectes tècnics i s’han consensuat esmenes i propostes amb els diferents grups parlamentaris”, per la qual cosa “davant la caiguda de l’economia aquesta llei ens ha de permetre reactivar-la”.

La portaveu socialista ha recordat que la llei “inclou mesures que ens han de permetre accelerar la recuperació econòmica i la ràpida recuperació de determinats sectors afavorint la mobilització de més de 3.500 milions d’euros i 31.000 llocs de feina”.

En qualsevol cas, Cano ha remarcat que “tots els grups hem presentat esmenes, hem acceptat aquelles que milloren el text i esperam que el PP doni suport a una llei que serà molt positiva per a les nostres illes”.

La portaveu parlamentària també ha aprofitat la seva compareixença davant els mitjans de comunicació per expressar la satisfacció del Grup Parlamentari Socialista amb les xifres aportades ahir en seu parlamentària per la consellera de Salut, Patricia Gómez, en relació amb les restriccions a determinades barriades de les illes. “Les mesures estan donant els seus fruits”, ha celebrat Cano.

A més a més, la portaveu socialista ha explicat que “a diferència d’altres comunitats autònomes, les mesures de Balears van acompanyades d’un seguit d’intervencions socials perquè tothom conegui l’abast de les restriccions i sobretot, perquè tothom pugui accedir als recursos necessaris sense que ningú quedi enrere”, per a la qual cosa ha expressat un agraïment especial a tots els treballadors sociosanitaris que estan fent feina amb la població més vulnerable.

Finalment, Cano ha insistit en què “les xifres aportades ahir per la consellera ens encoratgen per continuar en el mateix camí i a no abaixar la guàrdia, perquè entre tots i totes, complint amb les restriccions i amb les normes d’autoprotecció, doblegarem la corba”.

Comments are closed