El PSIB-PSOE anuncia la recuperació del decret de demora sanitària “perquè un pacient esperi un màxim de 60 dies per a una consulta hospitalària o prova diagnòstica i un màxim de 180 per a una intervenció”.

Patricia Gómez, consellera de Salut i número 3 a la llista del Parlament també ha anunciat que la pròxima legislatura, el PSIB-PSOE “destinarà 150 M€ en la reforma i construcció de nous centres de primària i hospitals”

La candidata socialista al Parlament de les Illes Balears i consellera de Salut, Patricia Gómez, ha anunciat avui la recuperació del decret de demora sanitària “perquè un pacient esperi un màxim de 60 dies per a una consulta hospitalària o prova diagnòstica i un màxim de 180 per a una intervenció”.

La mesura l’ha feta pública en la porta del Centre de Salut de La Vileta de Palma on també ha anunciat que “en la pròxima legislatura, el PSIB-PSOE destinarà 150 M€ en la reforma i construcció de nous centres de primària i hospitals”.

En aquest sentit, Gómez, ha comentat que “construirem i obrirem nous centre de salut a Bons Aires, Son Ferriol, Pere Garau i Son Dureta això com nous serveis d’Urgències d’Atenció Primària”.

Pel que fa als treballadors del Servei de Salut, la candidata al Parlament i consellera de Salut s’ha compromès “ a l’estabilització de 2.000 places temporals, sobretot de les categories A1 i A2 i incrementarem un 10% les places de formació per a metges i infermeres en els centres assistencials”.

Per acabar, Gómez, ha parlat de la necessitat de “potenciar l’Agència de Salut Pública la pròxima legislatura i que ha estat creada aquest any amb l’objectiu de millorar les polítiques de promoció de salut de la ciutadania i de prevenció de les malalties.

Comments are closed