El PSIB-PSOE aprova les candidatures al Congrés dels Diputats i al Senat per Mallorca amb l’objectiu de “continuar avançant en drets i llibertats i aturar els retrocessos que l’extrema dreta i la dreta extrema volen implantar”

Francina Armengol encapçala una llista al Congrés dels Diputats que combina experiència i joventut amb perfils com Pepe Mercadal, Milena Herrera i Miquel Cabot, entre d’altres

La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha presentat aquest dimecres les candidatures del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats i al Senat per Mallorca amb l’objectiu de “treballar perquè la societat avanci en drets i llibertats i aturar els retrocessos de l’extrema dreta i la dreta extrema”.

Unes declaracions que ha fet després de la Comissió Executiva del PSIB-PSOE que ha ratificat les candidatures. Armengol ha destacat que “com a secretària general, candidata al Congrés i líder de l’oposició faré feina des d’aquí i des de Madrid perquè tenim una societat amb més drets i oportunitats que no mereix fer ni una passa enrere”.

D’aquesta manera, Armengol ha explicat que “tenim unes candidatures que alternen dones i homes de les quatre illes, de gent jove i amb experiència”. La llista que encapçalarà Francina Armengol, a la qual seguiran Pepe Mercadal, per Menorca; Milena Herrera, per Eivissa; Miquel Cabot, per Mallorca La candidatura socialista combina joventut i experiència amb persones de les quatre illes i la tancarà, Andreu Alcover.

“El 23 de juliol no es pot perdre ni un vot perquè ens jugam els drets que hem conquerit a l’Estat i a les Illes Balears entre tots i totes”, ha ressaltat Armengol qui ha aprofitat per incidir que “són candidatures per guanyar, són candidatures de l’única Esquerra que pot aturar l’aliança de l’extrema dreta i de la dreta extrema, una aliança que ja hem començat a veure a les Illes Balears”.

Finalment, pel que fa a la candidatura del PSIB-PSOE al Senat per Mallorca, el número u serà Pere Joan Pons i la número 2 serà Teresa Suàrez.

Comments are closed