El PSIB-PSOE constitueix el seu Comitè Electoral per a les eleccions del 23J “que esdevindran transcendentals per garantir els drets de la ciutadania d’aquest país”

D’aquesta manera s’inicia el procediment orgànic que culminarà el pròxim dissabte, 10 de juny amb l’aprovació definitiva de les llistes al Congrés i el Senat per part del Comitè Federal del PSOE

El portaveu del Comitè Electoral del PSIB-PSOE i diputat electe al Parlament de les Illes Balears, Iago Negueruela ha declarat que “les pròximes eleccions generals esdevindran transcendentals per garantir els drets de la ciutadania d’aquest país”.

Negueruela ha fet aquestes declaracions després de la reunió constitutiva del Comitè Electoral del PSIB-PSOE que dona el sus a la precampanya electoral per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. D’aquesta manera s’inicia el procediment orgànic que culminarà el pròxim dissabte, 10 de juny amb l’aprovació definitiva de les llistes al Congrés i el Senat per part del Comitè Federal del PSOE a Madrid.

“Els socialistes de Balears, encapçalats per Francina Armengol, desenvoluparem una campanya electoral en positiu on es faran diferents propostes per a la ciutadania per continuar avançant en drets i llibertats per part del Govern d’Espanya  i com ha vengut fent el president socialista Pedro Sánchez tots aquests anys i on no s’ha deixat a ningú enrere”, ha dit Negueruela.

El portaveu del Comitè Electoral i diputat electe al Parlament també ha afegit que “ha quedat demostrat que Feijóo s’amaga del debat polític i no té cap proposta per millorar la vida de la ciutadania d’aquest país”. Per això, finalment, ha reafirmat Negueruela que “Armengol és la principal opció que té la gent progressista de Balears per aturar les polítiques de retrocés que vol implantar el PP”.

Procediment per a l’elecció de les Candidatures a les Corts Generals

El pròxim dissabte, 10 de juny el Comitè Federal del PSOE, màxim òrgan entre Congressos, aprovarà les diferents propostes de llistes al Congrés i Senat després que les agrupacions locals de cada Federació del partit celebrin Assemblees Extraordinàries i facin les seves aportacions per a les candidatures. Aquestes llistes, abans del Comitè Federal seran ratificades pels diferents Comitès Insulars i la Comissió Executiva del PSIB-PSOE.

Comments are closed