El PSIB-PSOE aprova les llistes electorals “que permetran continuar la transformació de les Illes i faran possible el futur de Balears”

Francina Armengol: “El 28 de maig sortim a guanyar perquè som el partit que pot garantir el present i el futur de les Illes; i sortim amb passió, amb ganes i amb fortalesa per continuar servint la gent de les Illes Balears”

El PSIB-PSOE ha aprovat per les llistes electorals al Parlament de les Illes Balears, als consells insulars i als ajuntaments, les quals “faran possible el futur de les Illes Balears”. Així ho ha expressat la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha ressaltat que el Partit Socialista arriba a aquesta convocatòria electoral “fort, unit, amb més força que mai, amb un projecte clar i de futur i amb l’aspiració de continuar governant per seguir servint la ciutadania com hem fet durant 8 anys”.

Armengol també ha recordat que “les Illes Balears es troben en un moment històric, en el qual, després d’una legislatura molt intensa, decidim el futur de les pròximes dècades i generacions”. I, en aquest sentit, ha declarat la intenció que sigui el Partit Socialista “qui lideri aquest futur”, i hi ha afegit “perquè només els Socialistes hem fet el que havíem promès; no com altres, que quan governen fan tot el contrari”.

“El Partit Socialista vol liderar aquest futur, perquè tenim l’experiència, el projecte, les persones i la solvència necessària per afrontar aquesta nova etapa”, ha asseverat la socialista, recordant que s’arriba a aquest “moment transcendental” amb l’aval de la gestió feta, amb un projecte renovat i de futur i amb el millor equip possible per encapçalar aquest projecte.

Així, Armengol ha expressat que “els socialistes estam renovant el contracte amb la ciutadania, elaborant un full de ruta compartit, pactat i dialogat amb tota la societat i dibuixant conjuntament les illes de les pròximes dècades”. Pel que fa a la seva candidatura a la reelecció per tercera legislatura consecutiva, ha declarat que assumeix el repte “amb més il·lusió, força i ganes que el primer dia”.

La socialista també ha destacat que les llistes estan formades per persones de dins i fora del Partit Socialista, coneixedores de la realitat de cada una de les illes, de les seves necessitats i dificultats i també de tots els sectors. “Ho tenim tot per guanyar les eleccions, perquè som els únics que tenim projecte i els únics que representam Menorca, Formentera, Eivissa i Mallorca”.

 

Llistes del Partit Socialista al Consell de Mallorca

Per la seva banda, la Federació Socialista de Mallorca també aprovat les llistes al Consell de Mallorca amb persones que aporten “visió, feina, gestió, honestedat i, per damunt de tot, mallorquinitat”. D’aquesta forma, ha presentat la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, als candidats i candidates.

De la llista presentada, Cladera ha destacat que “és un grup de gent preparat per seguir endavant amb un projecte clar i de progrés per Mallorca”, i hi ha afegit que “un projecte que ja ve de lluny, i que hem millorat en el procés participat de la Conferència Política que ben aviat donarem a conèixer, amb les línies bàsiques del nostre programa electoral”.

Finalment, la Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “és una llista que representa a tot el territori de Mallorca i compleix el compromís de renovació amb la incorporació d’un 20% de joves”. A més, “és gent preparada per gestionar el Consell de Mallorca des del minut zero”, ha conclòs.

Llistes del Partit Socialista a l’Ajuntament de Palma

L’Agrupació Socialista de Palma, també, ha aprovat les llistes de l’Ajuntament de Palma. El Secretari General de l’Agrupació Socialista de Palma i candidat a revalidar la batlia de la ciutat, José Hila, ha presentat la llista i ha declarat que “m’il·lusiona la meva ciutat, estic orgullós de Palma”, i hi ha afegit que “tinc un equip amb experiència que comparteix amb jo el projecte i il·lusió per a impulsar la transformació de Palma”. “Sortim a guanyar les eleccions”, ha ressaltat.

Hila ha subratllat que “el Partit Socialista de Palma és l’únic que té un projecte per a la ciutat”. “En temps d’incertesa com els actuals, és important tenir un equip solvent”, ha dit. A més a més, “a tots i totes ens uneix la nostra passió per Palma, estic il·lusionat, estam il·lusionats perquè tornaré a ser batle, revalidaré el meu mandat per tercera vegada, amb l’objectiu d’impulsar la transformació perquè vull que Palma continuï avançant”, ha conclòs.

La candidatura socialista a Palma presenta un equip que es renova en un 50% i incorpora cares noves i que suma talent i solvència per a impulsar la transformació de Palma, que ja està en marxa. Un equip amb experiència en la gestió per a començar a governar des de l‘endemà de les eleccions.

 

Recursos addicionals

Comments are closed