El PSIB-PSOE celebra la nova responsabilitat d’Isabel Oliver a l’Organització Mundial del Turisme

Per als socialistes de Balears és una magnífica notícia per a les illes, passant a ocupar un càrrec de gran rellevància internacional en un moment de cabdal importància per a la nostra comunitat autònoma

El PSIB-PSOE vol traslladar les seves felicitacions a Isabel Oliver, presidenta de la Comissió Executiva dels Socialistes de Balears, qui deixa la secretaria d’Estat de Turisme del Govern d’Espanya per passar a ocupar noves responsabilitats a l’Organització Mundial del Turisme.

Per als socialistes de Balears és una magnífica notícia per a les illes, passant a ocupar un càrrec de gran rellevància internacional en un moment de cabdal importància per a la nostra comunitat autònoma, amb la necessitat de reactivar la nostra principal indústria afectada per la pandèmia de la COVID-19 i quan ens estam presentant al món com una de les principals destinacions turístiques segures.

Oliver arriba al nou càrrec avalada per la seva extensa trajectòria en l’àmbit turístic, sent l’encarregada, en els darrers dos anys, de reprendre les inversions i les polítiques de suport al sector després de 7 anys d’oblit per part dels governs del PP i, en els darrers mesos, pilotant la reconstrucció del turisme després dels pitjors mesos de la pandèmia i sent el seu paper fonamental per a la posada en marxa del pla pilot del turisme segur a les Illes Balears, aconseguint posicionar les illes com a principal destinació turística segura de la Mediterrània i provant els protocols de seguretat sanitària en el turisme abans que ningú.

Oliver va agafar les rendes de la secretaria d’Estat de Turisme el juny del 2018, després de ser portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista i presidenta de la Comissió de Turisme del Parlament de les Illes Balears del 2015 al 2018. Abans, en la legislatura 2007-2011, va ser consellera d’Economia i Turisme, on va posar en marxa la Fundació Mallorca Turisme.

Llicenciada en Biologia per la Universitat de les Illes Balears, també va ocupar el càrrec de secretària general tècnica de la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears del 1999 al 2003, entre moltes altres responsabilitats al llarg de la seva carrera política.

Per tot plegat, els socialistes de les Illes Balears consideren que amb el seu nomenament “enfortim la presència de les illes en el mapa internacional en un moment més necessari que mai”.

Oliver ha rebut l’encàrrec amb il·lusió i molta responsabilitat, des del qual s’ha compromès a “continuar el diàleg impulsat els darrers anys amb el sector, a treballar per recuperar la força del turisme d’abans de la pandèmia i a garantir que els beneficis d’aquesta indústria també suposin una millora per a les condicions laborals dels treballadors i treballadores, quedant també al servei dels ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears”.

L’Organització Mundial del Turisme és un ens internacional depenent de Nacions Unides que té per objectiu promoure el turisme des dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Comments are closed