El PSIB-PSOE condemna i rebutja l’assassinat masclista d’una dona a la Colònia de Sant Jordi

Els socialistes insten a partits polítics i societat a seguir treballant conjuntament fins a erradicar una xacra que avui s’ha tornat a cobrar una víctima a les nostres illes.

Els Socialistes de les Illes Balears volen expressar el seu més absolut rebuig i condemna a l’assassinat masclista d’una dona de 59 anys a la Colònia de Sant Jordi, a Mallorca.

Des del PSIB-PSOE lamenten profundament aquest execrable succés i, des de la tristesa i la ràbia que suposa aquest nou assassinat masclista, volen expressar el seu condol i solidaritat als familiars i amics de la víctima.

Els socialistes participaran a tots els minuts de silenci i accions de rebuig contra aquest crim que es convoquin en els pròxims dies i insten a tota la societat a tenir tolerància zero contra el maltractament.

A més a més, des del PSIB-PSOE consideren fonamental enfortir la lluita contra la violència masclista, per la qual cosa insten a partits polítics i societat a seguir treballant conjuntament fins a erradicar una xacra que avui s’ha tornat a cobrar una víctima a les nostres illes.

Comments are closed