El PSIB-PSOE considera la continuïtat de Pedro Sánchez “una victòria de la democràcia”

Cosme Bonet s’ha mostrat satisfet pel fet que davant els reptes de país tenim “un partit socialista mobilitzat, cohesionat, amb força i amb una majoria parlamentària ferma”.

“Una victòria de la democràcia”. Així ha valorat el secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, la continuïtat de Pedro Sánchez al capdavant del Govern d’Espanya, després dels dies de reflexió del president.

El primer que ha volgut fer el dirigent socialista és agrair a la ciutadania el suport, el compromís i l’empatia demostrada, i especialment a la militància socialista “la seva constància i infatigable dedicació al projecte de progrés del nostre país”, després que més de 400 persones es manifestessin el passat dissabte davant la seu del PSIB-PSOE per donar suport a Pedro Sánchez.

Amb la continuïtat del president del Govern d’Espanya, el PSIB-PSOE considera que “els valors democràtics surten reforçats, recollint el reclam de la ciutadania perquè el respecte a l’adversari i a les normes democràtiques que regeixen el nostre sistema polític siguin una prioritat”.

Bonet ha fet seves les paraules de Pedro Sánchez de no confondre llibertat d’expressió i llibertat de difamació, amb l’objectiu que “no tot val en política per destruir l’adversari”.

A partir d’ara, i davant els reptes que el país té per davant, el secretari d’Organització ha expressat amb satisfacció que “tenim per afrontar-los un president compromès amb els valors democràtics que han fet progressar Espanya durant els darrers 50 anys i un partit socialista mobilitzat, cohesionat, amb força i amb una majoria parlamentària ferma”.

Precisament, Bonet també s’ha referit als “socis que han demostrat el seu compromís amb la continuïtat en la tasca de fer avançar el conjunt del país”.

Finalment, i davant el clam de la ciutadania que espera que l’empatia, la comprensió i el diàleg no siguin una excepció sinó la norma en política, Bonet ha reiterat el compromís del PSIB-PSOE “amb aquesta manera de fer política, i amb continuar fent feina per aquest país i per la seva ciutadania amb més força que mai”.

Comments are closed