Francina Armengol trasllada el suport de tot el socialisme balear per al president Pedro Sánchez en el Comitè Federal del PSOE

La secretària general ha demanat que la reflexió sigui col·lectiva, per “saber quina democràcia volem i quins límits volem posar a qüestions que la deterioren”.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha encapçalat la delegació dels Socialistes de Balears que han participat en el Comité Federal del PSOE, màxim òrgan de decisió entre congressos, que avui s’ha reconvertit en un clam en suport al secretari general i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

D’aquesta manera, Armengol ha demanat que “des de l’empatia i l’afecte, entenent perfectament per la situació que està passant Pedro Sánchez, deman que aquesta reflexió personal que està fent sigui col·lectiva”.

La secretària general ha reclamat que la reflexió col·lectiva sigui “de tot el país, de la política i també de la societat, per saber quina democràcia volem i quins límits volem posar a determinades qüestions que estan succeint i que estan deteriorant la nostra societat i la nostra democràcia, la qual cosa no ens podem permetre”.

Davant els milers de persones que s’estaven manifestant davant la seu socialista s’ha cancel·lat el decurs del Comité Federal i tots els membres, també Francina Armengol, han sortit a saludar i a traslladar el seu agraïment a totes les persones que han assistit des de tots els punts del país a expressar el seu suport al president del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE.

Per part del PSIB-PSOE, a més de la secretària general, han participat en el Comité Federal Iago Negueruela, Catalina Cladera, Marc Pons i Rafa Ramírez.

Així mateix, també han participat en la manifestació de militants i simpatitzants convocada a les portes de la seu de Ferraz els senadors Jose Hila i Pere Joan Pons, i els diputats Milena Herrera i Pepe Mercadal.

Comments are closed