Unes 400 persones de tot Mallorca s’han reunit a la seu de Miracle per donar suport al president Pedro Sánchez

Francesc Antich manté que la trobada ha de servir per demostrar que “la manera de fer política bruta no pot guanyar” i que cal “seguir treballant perquè la democràcia no es devaluï”

Unes 400 persones procedents de tot Mallorca han pres part avui a l’acte que el PSIB-PSOE ha organitzat a la seu del partit a Palma, i que ha comptat tant amb els principals responsables del partit com de persones militants i simpatitzants que han volgut mostrar el seu suport al president Pedro Sánchez.

En aquest acte s’ha pogut seguir en directe el Congrés Federal que se celebra a Madrid. També s’ha llegit un manifest de suport dels socialistes de les Illes al president Pedro Sánchez, que ha estat llegit pel president Xisco Antich i per Ana Maria Muela, regidora socialista de Santa Maria del Camí.

Precisament, Francesc Antich ha expressat que amb aquest acte de suport, els socialistes demòcrates han volgut transmetre dos missatges importants: “Primer, que no pot ser que aquesta manera de fer política bruta surti guanyant, per la qual cosa cal seguir treballant perquè la democràcia d’aquest país no es vegi devaluada”, i en segon terme, “Pedro Sánchez defensa un projecte de solidaritat i igualtat allà on l’economia va bé i es treballa en benefici de tots i per a tots els territoris”.

Per la seva banda, al secretaria de Política Autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, ha afegit que el partit agraeix als centenars de militants i simpatitzants que s’han desplaçat a Miracle per mostrar el seu suport i solidaritat, i per dir que “no es pot admetre aquest tipus de política que cerca deshumanitzar al contrari. La polítca és avançar, tal com ha fet el PSOE sempre”.

Recursos addicionals

Comments are closed