El PSIB-PSOE considera que el temps de Feijóo ha acabat i s’obre una nova etapa per fer possible que Pedro Sánchez sigui president

Els socialistes han reiterat el seu vot en contra a un govern de PP i Vox, seguint el mandat de la ciutadania a les passades eleccions del 23J

Les diputades i el diputat del PSIB-PSOE al Congrés han reiterat el seu vot en contra a la investidura del candidat del PP a la presidència del Govern d’Espanya, Alberto Núñez Feijóo.

Per al diputat socialista, Pepe Mercadal, “avui s’ha consumat el que la ciutadania va votar el passat 23 de juliol, que és que l’esquerra d’aquest país i la gent progressista va dir no a un Govern de PP i Vox”. En conseqüència, “avui els diputats progressistes i els que representam la pluralitat d’Espanya hem dit no a un govern de PP i Vox”.

Per al PSIB-PSOE, el temps de Feijóo ha acabat i a partir d’avui s’obre una nova etapa per fer possible que Pedro Sánchez sigui reelegit president del Govern d’Espanya. “En les pròximes setmanes ens toca fer feina per fer possible un nou govern progressista”, ha defensat Mercadal.

Un govern que “ha de donar continuïtat a les polítiques de progrés, socials i econòmiques que s’han anat desenvolupant els darrers anys amb molt bon resultat”, a la vegada que “també necessitam un govern que vetlli per la convivència dins el nostre país”, ha conclòs Mercadal.

Comments are closed