El PSIB-PSOE critica el discurs “fluix, monocolor i caspós” del president del Parlament en l’obertura de la legislatura

Patricia Gómez presidirà la Comissió d’Hisenda i Pressuposts del Parlament de les Illes Balears

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Marc Pons, ha qualificat de “fluix, monocolor i caspós” el discurs del president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, durant la sessió d’obertura solemne de la XI legislatura.

Pons ha lamentat que el president de la institució “no ha estat capaç de plantejar cap dels reptes que tenim en aquesta comunitat autònoma, no ha sabut ni tan sols entendre no l’arquitectura institucional ni les singularitats d’una comunitat autònoma insular com la nostra, amb consells insulars que tenen el seu pes dins l’estructura institucional”.

Per al portaveu socialista, Le Senne “ha acabat posant el Parlament al servei del Govern de les Illes Balears, quan aquesta no hauria de ser en cap cas la funció que pertoca a la cambra autonòmica”.

A més a més, Pons ha denunciat que el president de la cambra “ha traslladat la seva visió de les illes, que és monocolor i uniforme i que per res s’assembla al que es viu als carrers”.

Finalment, el portaveu parlamentari socialista ha defensat que “les illes tenim realitats i singularitats pròpies, amb els consells de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que han de ser tractades i debatudes, i permetent que aquesta comunitat pugui avançar des dels acords i des del debat dins aquest Parlament, i no hem sentit res de tot això a Le Senne”.

El Parlament també ha constituït avui les comissions, de les quals la socialista Patricia Gómez presidirà la d’Hisenda i Pressuposts.

Comments are closed