El PSIB-PSOE critica que l’esmena a la totalitat dels pressupostos per a 2022 presentada pel PP respon únicament a “tacticisme electoral descarat”

Els socialistes rebutjaran les esmenes a la totalitat per considerar “una irresponsabilitat voler tombar uns comptes públics que són fonamentals per a la recuperació i per sortir de la crisi sense deixar ningú enrere”

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Sílvia Cano, ha anunciat que el seu grup votarà en contra de les esmenes a la totalitat dels Pressupostos Generals de la Comunitat Autònoma per a 2022, que centraran el debat del pròxim ple del Parlament, alhora que ha criticat “el tacticisme electoral” del PP amb aquesta qüestió.

“El tacticisme electoral del PP els durà a no donar suport a uns comptes que són bons per a la nostra terra i que adreçaran set de cada deu euros a polítiques socials”, ha censurat Cano, incidint en què es tracta “del mateix tacticisme que de manera descarada veim a Andalusia, on fins i tot reconeixen que no els interessa electoralment presentar-los”.

La socialista ha insistit en el fet que el seu grup no donarà suport a aquesta esmena a la totalitat, i ha convidat els grups de l’oposició, especialment al PP, a presentar esmenes parcials si realment allò que volen és millorar els comptes.

Tal com ha explicat Cano, els socialistes votaran en contra de les esmenes “perquè ens sembla una irresponsabilitat voler tombar uns comptes públics que són fonamentals per a la recuperació econòmica i per sortir de la crisi sense deixar ningú enrere”.

Així mateix, ha destacat que amb les esmenes presentades per PP, Pi, Vox i Ciutadans “es veu clarament que hi ha dos blocs que representen models de societats, visions i prioritats diferents”.

“Veiem que el model de la dreta és apostar per les receptes del passat, que malauradament coneixem molt bé, i que varen deixar penjada la ciutadania quan precisament més necessitava els serveis públics i la protecció social”, ha conclòs Cano.

Comments are closed