El PSIB-PSOE demana a Llorenç Córdoba que aclareixi la seva situació al Parlament i acusa el PP de jugar a dues bandes

Pilar Costa: “Per una banda Marga Prohens empara al diputat de Formentera i per altra el PP insular hi està en contra”.

La Mesa del Parlament de les Illes Balears ha aprovat per unanimitat un escrit del Grup Parlamentari Socialista perquè el diputat per Formentera, Llorenç Córdoba, aclareixi la seva situació en relació amb la coalició de sa Unió.

L’escrit, aprovat després d’un ampli debat, demana que, abans de continuar amb els pagaments de l’assignació econòmica del Parlament al seu grup parlamentari, el diputat de Formentera acrediti si en l’actualitat continua tenint la representació de la coalició política Sa Unió, i que PP i Compromís, com a integrants de la coalició, manifestin si Córdoba continua sent el representant econòmic de Sa Unió al Parlament.

Tot plegat, després de les notícies públiques per les quals Sa Unió va rompre amb Córdoba i de les acusacions que li va fer el PP i el vicepresident del Govern de demanar sobresous i fer xantatges a la presidenta del Govern, Marga Prohens.

Es dona la paradoxa que Córdoba ha estat expulsat de la coalició al Consell de Formentera, però no al Parlament, on s’ha vist avui un escrit enviat per la institució insular en el qual simplement se certifica que ha estat expulsat del seu grup al Consell Insular.

Per tot plegat, la secretària segona de la Mesa i diputada del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha denunciat que “el PP no està sent gens clar, perquè per una banda Marga Prohens empara el senyor Córdoba fins a límits insuportables, i, per altra banda, el PP de Formentera està en contra d’aquesta situació”.

Per això, Costa ha acusat el PP de “jugar a dues bandes i prendre el pèl a la ciutadania de Formentera”. Fins i tot la CAEB ha demanat la intervenció de la presidenta Prohens i el seu equip perquè posi ordre, perquè la situació “és insuportable en una institució que està paralitzada i enfrontada per part dels membres del govern insular”.

Comments are closed